Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Danielguy kérdése:
Leszopni egy roma srác farkát, ez a titkolt vágyam, ez nagyon elítélendő?
Figyelt kérdés
Biszex srác vagyok, és fiúkkal csak az orális szex jön be, és az a "fétisem" hogy egy nagy és szőrös farkú roma srácot szopok mélytorkosan.
Nagyon perverz ez?
Néha szégyellem magam amiért ilyenekre izgulok :(
2020. febr. 1. 17:27
1/10 anonim válasza:
Ez engem is izgat
Meg roma lány szőrös punciját nyalni is
2/10 anonim válasza:
Nem, engem is izgat. Te hány éves vagy?
4/10 anonim válasza:
Vigyél magaddal dezodort hozzá, és először fújd körbe, mert tapasztalatból mondom nagyon büdös tud lenni nekik ott. Pontosabban nekünk, magamról tudom, hogy néha rohadás szag van lent picit, de az érzés teljesen más 1 romával, kérdező! :)
5/10 anonim válasza:
Szopjad inkább az én magyar farkamat :D
6/10 anonim válasza:
Én is szívesen szopnék egy nagy és kemény cigány farkat, képen és videon sokat láttam már, mindig beindulok rájuk és ki is szoktam verni mikor cigány farkat látok.
7/10 anonim válasza:
csak félig vagyok roma de sokan izgulnak a farkamra
8/10 anonim válasza:
Heteroként bármikor leszopnék egy szép roma farkat, annyira izgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!