Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van az hogy csak is az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak is az izgat pasival hogy én orálozhassak valakin?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó hogy nem szeretem az orált, mert a másik oldalról ez izgat a legjobban. (csak is nővel)

Viszont ezen kívül számomra még az ölelés is sok lenne, csók pedig elképzelhetetlen, de az valamiért nem hogy számba veszem más pasi szerszámát, ez miért van?

2020. ápr. 24. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán biszex vagy, ami nem egy doboz tulajdonság, ennek is vannak fokozatai. Valaki csak erre vágyik, mint te (pl. én is így vagyok vele, a farok izgat, de csók, ilyesmi nem), valaki többre. Azért ha érdekel, írj :) 30/f
2020. ápr. 24. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok lányt, nőt ismerek aki imád szopni.
2020. ápr. 24. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok én is, nem tudom miért van, de elégedett vagyok.
2020. ápr. 24. 13:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de miért csak ez izgat?

A csók gusztustalan számomra, de az hogy egy pasi nemi szerve a számba van már nem? Ez annyira össze zavar.

2020. ápr. 24. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj , - Én is szeretem az orált adni is és kapni is , és ha még látja is valaki akkor még izgatóbb tud lenni !
2020. ápr. 25. 08:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
En is igy vagyok. Szeretem ha a szamba elvez, le is nyelem, de a csokot sosem tudnam elkepzelni. Talan mert az mar erzelmeket kozvetitene, ami nekem nincs a ferfiak fele.
2020. ápr. 25. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A csók számomra már érzelmeket közöl. Érzelmileg inkább a lányokhoz kötődöm, ez alól csak egy régi barátom volt kivétel. Belé egy kicsit szerelmes lettem, miután szexuálisan is összejöttünk.
2020. ápr. 26. 07:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele, de még én sem próbáltam.

Én sem tudom, hogy van ez. (mi az oka)

42f

2020. ápr. 26. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!