Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők! Titeket zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők! Titeket zavar ha valakin nagyon sok/esetleg nagyon feltűnő sebhely/heg van?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem
2019. ápr. 16. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. ápr. 16. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Csöppet sem. Legyen az műtéti heg/asztal lefejeléséből maradt csík a homlokon/csontig vakart pattanás hege.
2019. ápr. 17. 00:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem
2019. ápr. 17. 08:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavar, sőt szexinek találom a sebhelyeket.
2019. ápr. 17. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha saját magát vagdosta és olyan hegek, akkor azért annyiból necces, hogy mikor csinálta utoljára... ha régen, akkor oké, ha frissek, akkor nem kéne, mert mentálisan nagyjából egészséges párt szeretnék. Műtéti és egyéb hegek meg szerintem szexik, az lehet bármennyi. :) Műtéti hegem nekem is van 4 amúgy. :D
2019. ápr. 17. 10:23
 7/10 anonim válasza:
100%

Nekem körülbelül egy 20 cm-es vágás van a hasamon és ha ezt nem fogadná el valaki, akkor olyannal össze se jönnék. Nem fogom takargatni előtte, mert hogy őt zavarja. Kb olyan érzés lenne ez nekem, mintha azt mondaná, hogy takard el a fejedet, mert csúnya. De közben nem az. :D

Szóval engem nem zavarna egyáltalán a páromon is lenne nagyobb heg.

2019. ápr. 17. 10:57
 8/10 anonim válasza:
ha*
2019. ápr. 17. 10:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem zavarna

Rajtam is van 4

Egy műtéti

3 baleset miatt 🙄🤷🏻‍♀️

És ha valaki nem fogadja el, ott az ajtó.

2019. ápr. 17. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én elfogadom, még a vagdosásból adódó hegeket is, mert pontosan tudom hogy min megy/ment keresztül. Ha még nem egészséges mentálisan, de szeretem, akkor is támogatom, hogy jobban lehessen :) a személyiségén és az összképén ez nem változtat.

Baleset/műtét pedig egyértelmű :)

Amúgy néhány feltűnőbb heg még szexi is. ;)

Ha nagyon-nagyon sok, az nem biztos hogy tetszik (pl égés vagy ilyesmi), de elfogadom

2019. ápr. 17. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!