Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők! Titeket zavar ha valakin nagyon sok/esetleg nagyon feltűnő sebhely/heg van?
Nekem körülbelül egy 20 cm-es vágás van a hasamon és ha ezt nem fogadná el valaki, akkor olyannal össze se jönnék. Nem fogom takargatni előtte, mert hogy őt zavarja. Kb olyan érzés lenne ez nekem, mintha azt mondaná, hogy takard el a fejedet, mert csúnya. De közben nem az. :D
Szóval engem nem zavarna egyáltalán a páromon is lenne nagyobb heg.
Nem zavarna
Rajtam is van 4
Egy műtéti
3 baleset miatt 🙄🤷🏻♀️
És ha valaki nem fogadja el, ott az ajtó.
Én elfogadom, még a vagdosásból adódó hegeket is, mert pontosan tudom hogy min megy/ment keresztül. Ha még nem egészséges mentálisan, de szeretem, akkor is támogatom, hogy jobban lehessen :) a személyiségén és az összképén ez nem változtat.
Baleset/műtét pedig egyértelmű :)
Amúgy néhány feltűnőbb heg még szexi is. ;)
Ha nagyon-nagyon sok, az nem biztos hogy tetszik (pl égés vagy ilyesmi), de elfogadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!