Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavar egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar egy sebhely a kézfejen?

Figyelt kérdés

Számít ez valamit vagy nem?

Kb. 1,5cm hosszú, és sajnos elüt a színe, pedig már több, mint egy éve megvan.

Privátban esetleg tudok képet küldeni, de nem túl jó minőségűt.

2012. nov. 19. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jézusom, miért számítana egy másfél centis sebhely?
2012. nov. 19. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
nem zavar :D
2012. nov. 19. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Miért zavarna...?

Nekem a csípőmön van... Na és?

2012. nov. 19. 15:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Azért kérdem, mert ha fázok, vagy melegem van, akkor igen durván elüt a színe a kezem többi részétől.

Engem nagyon zavar, próbálom takargatni ilyenkor. De aztán lehet hogy csak bebeszélem magamnak

2012. nov. 19. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Másfél centi? Az kb láthatatlan. És még ha nagyobb lenne se érdekelne senkit. Nekem van a csuklómon és a lábamon is műtéti heg, soha senki észre se vette, vagy ha igen, hát nem mutatta.
2012. nov. 19. 15:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem ez feltűnő, mert a színe a lilához hasonlít, ráadásul a kézfejemen van, szóval állandóan látható.
2012. nov. 19. 15:54
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem küldhetsz képet... de ne feledd: az ilyen dolgokat ugyan mások is észreveszik, de nem zavarja őket.
2012. nov. 19. 15:58
 8/11 anonim ***** válasza:

azta másfél centi? besz*rás..

nekem az egész karom csuklótól könyékig heges (üveggel találkoztam)

+ lábamon is van egy csomó

kb senkit nem zavart ..

2012. nov. 19. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Jaj nehogy már ezen legyél fennakadva!:O

Furcsa lehet, de az én jobb kézfejem, kb úgyanígy nézhet ki (másfél centis heg, ami ha fázok kissé belilul, pedig már több mint egy éve sikerült...), de senkit nem zavar. Amugy is alig látható.

Gondolom nem vagy több 16-nál, ha ennyire fenn vagy akadva egy ilyen semmiségen...

18/L

2012. nov. 19. 16:31
 10/11 A kérdező kommentje:
19 vagyok.
2012. nov. 19. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!