Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a zenei ízlés?
Én bevallom, nálam számít, és hosszútávon nagyon zavarna, ha a másik csupa olyan zenét hallgatna, ami az én fogalmaim szerint nem zene, csak valami zaj. De talán ez azért van, mert már régóta zenélek, és ezért a zene nagyon fontos az életemben.
23/L
nem. ha annyira nem tudom elviselni hosszútávon a zenéjét, szimplán lelépek otthonról ha elkezdi bömböltetni.
már ha együtt laknánk
ha külön akkor nincs ilyen probléma, egyszerűen megbeszéljük hogy ha együtt vagyunk, nincs zene és kész
Számít! Mert amikor nem jutunk el olyan helyre ahova szeretnénk - de lehetőleg együtt - mert utáljuk egymás zenei ízlését, az nagyon kiakasztó.
Az exemmel nagyon nem egyezett meg a zenei ízlés és mindig meg a vita. Szidtuk egymás zenéit folyamatosan. De ő kezdte, mert folyton discosnak mert titulálni, aki életében nem volt discóban de tudta milyen zenék mennek ott. Nem is olyanokat hallgattam ráadásul. Nem kértem én arra hogy megváltoztassa, csak hogy legalább ne tegyen megjegyzéseket a zenéimre, akkor én sem fogok az övéire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!