Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nálatok számít, hogy a pasinak milyen a haja?
Figyelt kérdés
Nekem speciel csak simán le volt vágva géppel, sosem volt fazon, vagy divat szerint. Nekem nem okozott gondot, de haverom azzal koptatták le nemrég, hogy szar a haja. Ezért most ki van készülve.:D2012. nov. 11. 14:17
1/14 anonim válasza:
Mindegy milyen, csak ne legyen ápolatlan.
2/14 anonim válasza:
végülis mind1, ami jól áll neki.
bár én ettől a mostani divat hajaktól kivagyok készülve..:D nagyon undorítónak tartom :D
3/14 anonim válasza:
Ne legyen piros, kék stb... :)
No jó. Komolyan: nekem nem jön be a hosszúhajú, a pánkos, a kezeletlen hajú, a festett, a melírozott.
Maradjunk csak a természetes és normálisan tisztántartott hajnál a pasik esetében.
4/14 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne legyen zsíros vagy ne legyen lenőve. :S Nekem az egyszerű, katonás frizura is bejön, de nem annyira vagyok kihegyezve a hajra. :D
5/14 anonim válasza:
Én voltam csöves sztájl hajú is, most rendzetett.... Nem ez számít, hanem, h elfogadd magad, és meglegyen a külső-belső harmónia
6/14 anonim válasza:
Én teljesen kopasz vagyok, tehát borotválom, mégsem volt sosem kifogás ellene, ugyanúgy szokták (inkább próbálják) simogatni a tarkóm, mintha lenne hajam. :D
Amúgy a lényeg, hogy passzoljon hozzád, onnantól kezdve mindegy, hogy milyen szerintem.
7/14 anonim válasza:
Nem csaj vagyok, de egy haj elég nagy mértékben képes befolyásolni az összképet szóval gondolom biztosan számít:D
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
nem nagyon számít. álljon neki jól, és ne legyen zsíros. ja meg legyen jó érzés beletúrni.:) a katonás haj nekem is tetszik.
10/14 anonim válasza:
"haverom azzal koptatták le nemrég, hogy szar a haja."
Hány évesek vagytok? 13?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!