Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy szeplős pasinak van bármi esélye nálatok?
Figyelt kérdés
Halvány szeplők orron és arcon, oldalt is. Nagyon visszataszító szerintetek? Őszintén.2010. ápr. 5. 23:30
1/8 anonim válasza:
dehogyis...amíg nem túl sok és nem túl sötét addig kifejezetten aranyos :)
2/8 anonim válasza:
Hát ha esetleg raknál képet...
De amúgy nekem az összbenyomás számít.Tehát ha nem is teszenek a szeplőid,attól ezt kompenzálhatod a kisugárzásoddal,az izmos testtel,stb.
Ha emellett még humorod is van az nagyon jó! :D:D
3/8 anonim válasza:
Ha az arc nem csúnya, akkor semmi gond a szeplővel :)
4/8 anonim válasza:
Ez kb. ezredrangú kérdés, normális nő nem ez alapján választ. Csak azér nem kellene egy pasi mert nem szeplős és csak az sem lenne kizáró ok, ha szeplős. Ez kb annyira fontos mint hogy jobb vagy balkezes...
5/8 anonim válasza:
persze, az én pasim is szeplős. sőt.. előtte is volt 1 pasi, aki udvarolt nekem, de nem azért nem jártam vele, mert szeplős volt, hanem mert kiderült, h csak szünetel a barátnőjével, közben meg velem szórakozgat :S
6/8 anonim válasza:
Dehogyis, az én barátom is szeplős kicsit, imádom a szeplőit!
7/8 anonim válasza:
Szerintem is kifejezetten aranyos:)
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a szeplők! vörös a hajad? tényleg jó, lenne egy képet feltenni, mert így elég nehéz! De nekem bejönnek!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!