Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mit jelent, ha egy pasinak azt mondjátok, hogy jobbat érdemel nálatok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 11:59
1/25 anonim válasza:
azt hogy nem becsültem meg az ő jóságát,szerelmét,és amennyi jót adott nekem...
2/25 anonim válasza:
Sajnáltatni akarom magam és azt várom hogy azt mondja hogy nem így van. Hogy dicsérjen, stb. Baromság ilyet mondani.
A másik lehetőség meg az hogy nem tetszik, le akarom rázni és ilyen hülye sablonszöveg jut csak eszembe.
3/25 anonim válasza:
Én egyszer mondtam ilyet! Annyira nem mozgatott meg a pasi, mint egy tv shoppos műsor. De mivel rendes fiú volt, inkább ezt a nagyon rossz dumát adtam be neki!
4/25 anonim válasza:
Az első kettő összefoglalta nagyjából.
Nekem egy pasi mondta ezt...
Erről csak az a véleményem, hogy ilyet mondani kibúvás a konkrét válasz, magyarázat alól.
Bár annál a pasinál tényleg jobbat érdemeltem, és ezt akkor mondtam is neki, hogy "íííígy van":)
5/25 anonim válasza:
Ez egy olyan szöveg, hogy egy kicsit jobban érezze magát az elhagyott fél ( közben mindenki tudja, hogy ez mennyire ócska szöveg). Én még ilyet nem mondtam senkinek.
6/25 anonim válasza:
Ja, utolsó vagyok. Mondtam, csak így: tudod, én sokkal jobbat érdemlek nálad, ezért szevasz :)
7/25 anonim válasza:
Le akarom rázni, de úgy forgatom a lapjaimat, hogy úgy jöjjek ki belőle, milyen áldozatkész és jófej vagyok.
8/25 A kérdező kommentje:
Micsoda undorító dolgokat műveltek ti "nők" Mondtam neki ez után, hogy akkor mondja meg az igazat, de csak ezt hajtogatta.Ennyit az udvarlásról...
2011. márc. 18. 12:15
9/25 anonim válasza:
szerintem is kétszínű undorító duma, női fortély...
10/25 anonim válasza:
Mintha a férfiak nem szoktak volna ugyanezzel a szar dumával jönni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!