Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit jelent nálatok amikor azt mondjátok valakire, hogy nem rosz pasi? 1,2,3,4,5?
nálam.tizes skálán hatos felett van,de azért nem kilences vagy tizes.
a pasik azért nem mondják ezt egy nőre,mert náluk két féle nő van.akit dugnának és akit nem.
Nálam azt, hogy külsőre tetszik, de belsőleg még nem ismerem, de nem akarok tőle semmit, ami idővel változhat.. volt már így. :)
Barátok lettünk, beleszerettem, de nem akart többet, igy jártam. :)
Hát, megkérdeztem egy barátomat (férfi). Neki a nem rosz csaj 5-ös skálán 3-as (elmegy). Én nagyon ritkán mondok ilyet. Akkor viszont azt mosolyogva teszem, és és nálam vonzó nőt jelent.
Köszi a válszokat.
én akkor mondom ha látok egy srácot de még nem ismerem
és bejön külsőre:)
Én azt akkor mondom ha barátnőm vagy valaki megkérdezi egy pasiról, mi a véleményem, és tudom hogy neki bejön,és amúgy tényleg nem ronda, csak nem az esetem, akkor azt mondom hogy nem rossz pasi.
de azt gondolom, nekem nem tetszik.
Aki tetszik arra azt mondom hogy jó pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!