Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen egy jóképű pasi? Miért mondjátok rá hogy jóképű és nem átlagos?
a karakteres emberekre pont hogy nem mondják, hogy jóképű..
leginkább az üresfejű szépfiúkat szokták jóképűnek mondani, akinek szabályos az arca, semmi különös nincs bennük sztem.
ez izlés kérdés mindenkinek más jön be
pl én gyűlölöm a kék szemű szőke hajú parosítást fiúba mer én az vagyok csak lányba:D
csakis barna vagy fekte hajú legyen de ne hosszú:D
nekem van elvárásom nem fogom felsorolni:D
dehogy a szépfiúk a jóképüek ők a helyesek
a karakteres arcú a jóképű és a sármos
Én a kisugárzása alapján szoktam ezt eldönteni:)
Meg a szeme!!(és a szája)
a kedvenc pasi tipusom
a barna/fekte haj
a szeme mind1 a lényeg h kigyurt legyen és persze magasabb nálam én 170cm vok:D ne legyen kövér azoktól irtózok meg a hosszúhajuaktól is:D annyira legyen hosszu h belelehesse túrni a hajábaXD (én imádok ugy csókolózni:P)
a humora legyen nagyon is jó én minidg nevetek szal ha vmi bádog gyerekkel kéne egy térségbe lennem leütném szegényt ha nem tud miről beszélni halott a dolog:D
most igy hirtelen ennyi jut az eszembe sok dolgot kihagyatm de azok az alap h kedves stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!