Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok az mit jelent, mikor azt mondjátok egy fiúra, hogy aranyos?
azt hogy "olyan aranyos vagy, te vagy a legjobb BARÁTOM!
ez olyan amikor azt hallod a nőktől, hogy "Talán"
hát én pl. akkor mondom valakinek, hogy aranyos, ha tetszik, csak nem akarom megmondani
de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így
én az aranyost a külsőre szoktam érteni,olyan fiúra mondom, aki kisfiúsan néz ki,de jól áll neki:-)
a barátomnak is gyakran mondom,ha édes arcot vág
22/L
Az "aranyos" az a szó, amit a barátaimra is mondhatok, de akkor is használom, ha tetszik valaki, mert nem egyértelmű célzás, csak kedveskedés. Imádom az aranyos srácokat!
15/l
Ha azt mondom valakire, hogy aranyos akkor valójában arra gondolok,hogy nagyon tetszik és kell nekem.
Szerintem ha valakire azt mondják,hogy jó fej, akkor gondolnak arra, hogy nincs vele semmi baj de nem kéne.
erről az jutott eszembe amit barátnőm mondott anno, mikor kérdeztük h bejön e neki a srác aki rányomult: "...aranyos, persze aranyos, de a kutyám is aranyos..." szerintem esélyed sincs olyannál aki szimplán annyit mond, hogy aranyos vagy, de lényeges a hangsúly, mimika, testbeszéd stb.... lehet tévedek
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!