Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok az mit jelent, mikor azt mondjátok egy fiúra, hogy aranyos?
Figyelt kérdés
Többször is mondták már rám, főleg a hozzám közelállók. 16,5/F2011. máj. 24. 19:00
11/13 anonim válasza:
a hangsúlyon van a lényeg.meg ha egy vadidegen csaj mondja,hogy"olyan aranyoos vagy*.*" akkor bejösz neki.
de ha egy lánybarátod..akkor csak mint barát vagy aranyos.
14/L
12/13 anonim válasza:
Nekem is szoktak mondani de azoknak csak barátnő vagyok saját tapasztalat kb 5 van belőlük úgy pofán b@sznam azokat híd ell. Azért mert egyóvodás kinézeted van meg olyan udvarias vagy de majd meglátod hogy egyse fog veled így du.ni mer ari vagy híd el.:)
F19
13/13 Noémi 2005 válasza:
Én annak a srácnak mondom aki tényleg aranyos, cuki..Mármintz akivel többet is szeretnék.Az az nem igazán szeretném hogy csak barátok legyünk de ugyanakkor nem akarom el ijeszteni tőlem azzal, hogy helló amúgy nagyon be jösz...és még akarom ismerni az életed, meg úgy teljességében őt. Egyszóval aki bejön nekem annak mondám azt hogy aranyos, cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!