Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok mosolygással, kedves beszéddel lenne nálatok egy nagyobb darab pasinak esélye?
Suliban próbálkozok de még nem sok sikerem volt, de már nagyon szeretnék valakit.
187 cm 115 kg 21/f
Szerintem van olyan lány akinél igen :) Csak sajna nem mindegy milyen körökben keresgélsz :S Pl a pláza p*csáknál esélytelen (bocsi)....de sajna így van...
Az én párom is macis, és nekem nagyon bejött a sok mosolygás és kedvesség...:) És már több éve együtt vagyunk :)
Szerintem biztos találsz olyan lányt, de ha eltökéltebb lennél, akkor egy kicsit dolgoznál az alakodon :) (ezt nem bántásból)
L21
ma 10:59
én is lány vagyok de nem értek veled egyet...bocsi...persze vannak ilyen lányok akik így vélekednek DE NEM mind!!!
L21
szóval tök mindegy milyen a belsőm, a végén a külső fog dönteni. és csak reménykedhetek, hogy a lánynak bejönnek az ilyen testalkatú férfiak.
sokat fogytam mostanában, de lassan megy mert semmi időm nincs szinte komolyabb sportra. persze biztos meg lehetne oldani, de örülnék ha már így meg tudnám fogni a lányokat, tudom hülye hozzáállás :)
amúgy nen akarok plazacicat vagy gazella testű lányt, csak valakit akivel kölcsönösen szeretni tudjuk egymást. úgy érzem hatalmas szeretet van bennem csak senki nem veszi észre.
barátzónában voltam már, soha többet, ennyire még én se vagyok mazohista :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!