Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Fura volt hogy mennyire nagy és egyszerre milyen kemény és milyen puha :) Aki csinálta már, érti :) 25F
2/16 A kérdező kommentje:
Pasin csak is ezt szeretném csinálni, de ezt akár meddig.
2019. aug. 17. 20:04
3/16 anonim válasza:
Én 14 voltam az elsőnél én hát eléggé be voltam szarva, de aztán imádtam 😊😊 24/F
4/16 anonim válasza:
Nagyon furi, h vmi izé volt a számba
5/16 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnám 40-50 éves férfiakkal.
F31
6/16 anonim válasza:
Az első pillanatokban furcsa volt, hogy a számban van egy farok, de hamar elmúlt a furcsaság, és élveztem, hogy lüktetett a számban, és a végén telelőtte friss spermával a számat.
8/16 anonim válasza:
Fantasztikusan jó érzés!
Elsőre furcsa, de mégis jó...
Aztán, ahogy keményedik, bele-beleremeg, egyre jobban lüktet, és újra, egész testében beleremeg, alig észrevehetően, de mégis biztosan érzed, és már lövell is a szádba... jó érzés tudni, hogy ezt én idéztem elő, neki miattam jó...
9/16 anonim válasza:
Rendkívül jó érzés, nagyon szeretem, csak sajnos már rég volt lehetőségem. 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!