Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tudnám túltenni magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám túltenni magam valakin, aki soha nem is volt az enyém?

Figyelt kérdés
Legjobb barátom volt ez a lány, de sajnos beleszerettem. Úgy érzem soha életemben nem szerettem így még senkit, pedig nem vagyok már kamasz. Hülye fejemmel elmondtam neki az érzéseim, ez miatt megváltozott az kapcsolatunk mert ő csak barátként tudott rám tekinteni, végül meg is szakadt. Már lassan egy éve nem beszélünk, de nincs nap hogy ne gondolnék rá. Mindenkiben őt keresem, de természetesen senki nem olyan mint ő. Már engem idegesít, hogy ennyire nem tudom kiverni a fejemből. Mi a fenét csináljak? Soha nem jártam még így.
2019. okt. 14. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát az nem hiszem,hogy segítene ha felvennéd vele a kapcsolatot. Itt már csak egy új szerelem segíthet. Legyél kicsit nyitottabb, próbáld őt lealacsonyítani magadban.
2019. okt. 14. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem nagyon sokan átérezzük a helyzeted.

Nálam másfél év után segített a gyökeres életmódváltás. Egyszerűen annyira sok újdonság vett körbe, hogy nem is tudtam másra koncentrálni. Indulj meg valamerre, kezdj el valami új tanfolyamot, vagy hobbit, ha menetközben akad valaki, akkor meg még jobb.

Sok sikert!

2019. okt. 14. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok mint te. Habár elég sztereotíp, de én a gimis tanárnőmért voltam odáig. Igaz 40 éves kb. De ő teljes mértékben megérinttette a lelkemet az intellektusával a fiatalosságával, és az őszinteségével, és ezzel nemcsak én lehettem így hanem az összes diákja. Talán ő volt az egyetlen ember akire őszintén felnéztem az eddigi életem során, és lehet hogy több ilyen ember már nem lesz számomra, bár ne legyen igazam. Pont egy olyan osztályba jártam ami számára talán a legkedvesebb lehetett. Bár mindenkit nagyon kedvelt az osztályból, egy probléma volt vele hogy volt akiket még ennél is jobban.. És én nyílván nem tartoztam ezek az emberek közé.. Mindig is próbáltam keresni a társaságát (nyílván nem párkapcsolati szándékból mert tisztában voltam vele hogy esélytelen) hanem hogy legalább baráti viszonyba lehessek vele, de ezt nem mindig a legjobb eszközökkel próbáltam, és ezzel csak még távolabb kerültem tőle valószínüleg.. Érettségi után részben emiatt maradtam a suliban technikumon hogy legalább még utoljára találkozhassak vele évközben, de mivel nem egy épületben folyik a tanítás, és már nem tanít engem így szinte sose találkozok vele, és nyílván ő se jön át meglátogatni minket, nem kereste az én társaságomat se ami valjuk be elég szar érzés volt... Tehát csak maradt az a nehezen leíható érzés talán keserves csalódottság, egy olyan ember iránt akiért rajongtam, minden nap rá gondoltam (mai napig is), és tűzbe tenném érte a kezem. Még most is.. De számára valószínüleg csak egy felejthető diák leszek a sok közül... Ugyan nehezen megy nekem is de szép lassan próbálom "elfelejteni" de úgy érzem ez a pillanat nem most fog eljönni. És egy kicsit segít az is számomra ha kibeszélhetem ezt egy pár számomra kedvesebb embernek (nyilván nem ezt a szituációt konkrétan, mert egy kicsit érdekes lenne számukra :D) Kívánom hogy neked is sikerüljön ez, és találd meg azt a lányt aki segít elfeljteteni a barátnőd. :)

19/L

2019. okt. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!