Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudom úgy túltenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom úgy túltenni valakin magam, hogy soha nem is volt köztünk semmi, de nem akarok rosszba lenni vele? 23/F

Figyelt kérdés

3 éve csak ő jár az eszembe, de most jöttem rá ha lenne is köztünk valami, nem hiszem hogy el tudná viselni az introvertáltságomat egy ilyen életvidám lány. Még ha meg is tudnék változni valamennyire, sokkal több nyugalomra lenne szükségem, én semmi örömömet nem lelem abban hogy folyton új embereket ismerjek meg és társaságban legyek.

És hiába látom ezt a tulajdonságát értelmetlennek, nem tudok rá haragudni, csak magamra, amiért én erre képtelen vagyok és leszek ebben az életemben, pedig mennyire jó lenne így élni. El kellene felejtenem, de ahányszor rá nézek, most már inkább lehangolt leszek az optimista jövőképem helyett, mert látom hogy ez így nem fog menni, és ha én ilyen lennék mint ő, nekem sem tetszene egy magamfajta. :(

2017. szept. 24. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én is hasonló cipőben járok, csak én lány vagyok. Az én esetem annyiban más, hogy nem láttam már hónapok óta, de még most sem felejtettem el.

Egyébként ha csak az introvertság a probléma, ne engedd, hogy ez közzétek álljon. Vannak olyan működő (!) kapcsolatok, ahok az egyik fél befelé fordulósabb, a másik meg kifelé. Szerintem ez még optimálisabb is, hiszen így megtalalhatjátok az arany középutat. Ehhez viszont mindkettőtöknek engednie kell. Kulcs a kompromisszum!

Sok sikert.

2017. szept. 24. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, *introvertáltság
2017. szept. 24. 20:03
 3/8 A kérdező kommentje:

Én pont hogy változnék, mármint tudom hogy ez nem teljesen jó ahogy vagyok. Ha visszamehetnék jópár évet, sokkal többet járnék el ide-oda, állandóan csak otthon voltam, meg pár barátommal mentem el mindig ide-oda. Tipikusan az "unalmas" kategóriának tűnhetek neki, meg azoknak akik párszor találkoznak legfeljebb velem, de inkább vagyok ilyen mintsem hogy millió felületes ismerettségem legyen rengeteg emberrel, akikre igazából sosem számíthatnék.

Tulajdonképpen én el se akarom őt felejteni, hanem valami csodában reménykedek már csak.

2017. szept. 24. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet a látszat csal? Meg milyen magadfajta, elég lealacsonító...pesszimista vagy így van. Most, hogy beláttuk közösen, akár dolgozhatnál azon, hogy hogy tudnál közelebb kerülni hozzá.
2017. szept. 24. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Persze hogy lealacsonyító, de ha most magamraerőltetnék egy mű magabiztosságot, annak mi értelme lenne?

Bár nem most és nem ebben az élethelyzetben, hívtam már el párszor a lányt, de mindig csak az ígérgetés ment. Három éve miután megismertem, több mint fél évvel írt rám hogy miújság, úgy hogy az előtte lévő üzelenváltások ott voltak felette, amiben azt beszéltük meg hogy szólni fog ha ráér és elmegyünk valahova.

2017. szept. 24. 20:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Szóval most megint játsszuk el ugyanezt? Ha ő nem akar semmit és nem látom hogy érdekelném, minek erőlködjek? Így is izzadtságszagú volt már az utolsó nem találkozás.
2017. szept. 24. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ő pont ugyan olyen, mint Te. Akkor kinek kell kezdeményezni, hogy elinduljon valami?
2017. szept. 24. 22:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy abszolút nem ilyen, akárki idegennel egyből el tud beszélgetni bármiről, én meg nagyon meggondolom hogy mit mondok, nem vagyok az az állandóan bezsélgetős. Neki hetente van 2-3 új ismerőse facebookon, nekem évente. Csak az nem fér a fejembe hogy ilyen ismerettségi körrel és tulajdonságokkal hogyhogy ugyanúgy nem volt senkije 20+ évesen, mint nekem.
2017. szept. 24. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!