Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom túltenni magam rajta?
Figyelt kérdés
Van egy lány (nő). Komolyabban 2-3 hónapig voltunk együtt, életem egy nehéz időszakában. Emberileg, külsőre semmi extra, lassan kezdtem beleszeretni.. legalábbis úgy éreztem.. aztán hirtelen vége lett, kicseszett velem.. emberileg nem hiányzik, de valahogy mégsem tudok túllépni rajta.. Biztos, hogy már semmit nem akarok tőle, de rengeteget gondolok azokra az időkre.. miért van ez?2017. szept. 15. 14:04
2/5 anonim válasza:
Vagy... Írd le a sztorit hosszabban h mi volt..
3/5 anonim válasza:
Ezt egy kicsit jobban ki kene fejteni, hogy valaszolni lehessen. Reszleteket akarunk!
4/5 anonim válasza:
túl gyorsan kialakult a függőséged:) A másik nem volt még erre felkészülve. Így most még hatás alatt állsz, de el fog előbb-utóbb múlni
5/5 anonim válasza:
Hány éves vagy és hogy erzed miért nem tudsz rajta tullepni?
Hogy lehet h emberileg nem hiányzik? De gondolsz ra... Ezt hogy... Ilyen nincs
Van valakid most ami miatt nem tudod hova tenni az eseményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!