Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom magam tultenni rajta?
Figyelt kérdés
Volt egy lany, akir szerettem regen, es nem tudom elfelejteni. miert nem tudom magam tultenni rajta?2016. okt. 11. 19:34
3/4 anonim válasza:
Volt egy fiú, akibe beleszerettem, és ő is egyértelműen ezt mutatta számomra, de egy lezáratlan kapcsolat lett belőle. Ennek már 10 éve, de azóta sem tettem magam túl rajta. Ő már régóta boldog párkapcsolatban él, és olykor meglehetősen nevetségesnek tartom magam, hogy képtelen vagyok elfelejteni. A szívünknek hiába is próbálunk nem parancsolhatunk, én minden tanácsot megfogadtam már, de nem akar múlni. Tulajdonképpen már megbarátkoztam a gondolattal, hogy mindvégig velem lesz a szívemben. Tudom, hogy nem létezik ilyen, de valami azt súgja, hogy ne engedjem el, várjak. Lehet, hogy ők valamilyen űrt töltenek be az életünkben, kapaszkodunk a nekünk ideális képbe. Pedig csak beképzeljük ezt.
4/4 anonim válasza:
Mert tényleg nem akarjuk... Én is így vagyok. :( Az eszem tudja, hogy nem volt jó nekem, mennie kellett, de a szívem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!