Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexként nem furcsa valakin először kipróbálni az orált?
Ezzel én is így vagyok, de gondolom nem kell egyből mindent csinálni. Ősszejössz, aztán először csak kiverték egymás elött, majd egymásnak, aztán úgyis kialakul, hogy igen, vagy nem.
28f
Melegként is furcsa meg heteróként is, nincs igazából különbség.
Nem akkora dolog, de azért engem rendesen meglepett, hogy egy másik emberét megfogni vagy mozgatni teljesen más élmény mint a sajátomat.
Tulajdonképp engem leginkább ez a része lepett meg, amit nem is gondoltam volna, másfelől a többibe semmi extra nem volt.
Az undor inkább csak a fejedben létezik, egy szűrő amin keresztül ezt a témát szemléled, egyfajta előítélet, de ha le tudod venni, akkor élvezheted anélkül, hogy fura vagy kellemetlen lenne.
de az, mégfurább ha a teljes nevét sem tudod.
de te még várj vele:ha így a gondolat is undorral tőltel akkor utána iszonyatos bűntudatod lesz.3-4hét után elmúllik. (nekem elmúlt) de az az időszak nem jó.
ha ezen túljutsz akkor már teljesen mindegy,hogy sajátneművel csinálod,csak élvezni akarod a szopást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!