Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhatnam finoman a pasim tudtara, hogy tetszik az egyik baratja, es hogy szeretnem tobbesben kiprobalni?
Sokat logunk egyutt es szerintem a sracnak is bejovok, de o valahogy ilyen konzervativabb vagy nem is tudom, igazabol csendes fiu, de tenyleg nagyon helyes:D
Raadas nincs most senkije!
Ovatos szeretnek lenni mert jo baratok es nem szeretnem, hogyha esetleg megtortenik koztunk ez a dolog akkor osszevesszenek.
Igazabol a baratom picit neha feltekeny, de azert nem veszes:D
Viszont ugy szeretnem hogy ok hozzak fel a harmast es nekem csak bele kelljen egyeznem:)
Szerintetek?
Jo, de az nem olyan!
Szeretem mikor kitalaljak amire gondolok:D
Sajnos nem tudok érdemben válaszolni, de
Ha bármelyik fiú olyan mint én, ez nem fog menni. Pl izgat engem is a gondolata ennek, DE nem bírnék elviselni magam körül egy másik meztelen fiút. Ha bármelyikük ilyen, akkor ez nem fog menni.
Nem ártana azt is tisztáznod, hogy ezzel valóban hármas a célod vagy konkrétan az, hogy a másik fiút is kipróbáld. Utóbbihoz ugyanis ugye nem kell hármas.
Amúgy megirhatnád ide ha van folytatás, kiváncsi vagyok a fejleményekre.
Mond neki h xy(fiud) nem próbálnánk ki hármasba?
Xy: kivel?
Te: esetleg, xy barátoddal? elég vonzó srác.
Vagy ilyesmi
én eddig egyszer hármasoztam, de a barátom akkor nem volt ott.
amikor megkérdeztem, hogy őt izgatná-e, hogy ketten kényeztetnek, azt mondta, hogy igen, de zavarná, hogy más fiúval is vagyok, max a legjobb haverjával vállalná be, de vele már egyszer lefeküdtem régebben és annyira nem volt jó.
sztem te is kérdezz csak így általánosságban, h őt izgatja-e a hármas, meg a két fiú egy lány felállás és akkor utána, hogy kit tudnátok elképzelni harmadiknak és akkor felvetődik a pasid haverja, aztán egyszer iszogattok és akkor rámászol a pasidra és felizgul a haverja is és beveszitek harmadiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!