Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhatnam finoman a pasim tudtara, hogy tetszik az egyik baratja, es hogy szeretnem tobbesben kiprobalni?
Sokat logunk egyutt es szerintem a sracnak is bejovok, de o valahogy ilyen konzervativabb vagy nem is tudom, igazabol csendes fiu, de tenyleg nagyon helyes:D
Raadas nincs most senkije!
Ovatos szeretnek lenni mert jo baratok es nem szeretnem, hogyha esetleg megtortenik koztunk ez a dolog akkor osszevesszenek.
Igazabol a baratom picit neha feltekeny, de azert nem veszes:D
Viszont ugy szeretnem hogy ok hozzak fel a harmast es nekem csak bele kelljen egyeznem:)
Szerintetek?
Ne a barátoddal próbáld.
Legyen KÉT MÁSIK pasas, s ezzel kikerülheted, hogy a barátoddal s a haverjával balhézzatok össze.
Lányok! Miért mindig az aktuális pasitokkal akartok hármast?????? Sokkal egyszerűbb, ha nem egy kapcsolatba bonyolít ez bele.
"Hogyan adhatnam finoman a pasim tudtara, hogy"...
...hogy egy r i b a n c vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!