Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori sérelemből adódik vagy csak ennyire perverz lennek? :/
Nagyon sokszor almodozom arrol,h 1 pasi (vagy akar 2-3 is egyszerre) jol meg partiz.De akar 1 pasi es 1 no is.Lenyegeben azon van a hangsuly,h akaratom ellenere fogdonak,eroszakoskodnak velem.A dolog utan viszont elvarnam,h ne csicskakent kezeljenek ahogy a szexben is.
Nagyon beteg vagyok ugye ? :(
Sok mindenre gondolok,h miert ezt kivanom.
Az eggyik,h kicsi a szerszamom.Szinte semmire nem jo.a Popim viszont jo nagy.
A masik,h gyerekkoromban eroszakoskodott velem egy idosebb srac.Nem dugott meg,de nemsokara ra,egy idosebb fiuval mar voltak dolgok.O sem dugott meg,de fogtam a farkat meg ilyesmi.Igazabol a masodiknal benne voltam en is.De meg csak kolyok eszem volt...Mindenesetre itt torzult a szexualitasom.
Azota ilyeneken gondolkozom,h szivesen meg neznek egy no pasi parost ahogy szexel,es a pasi be von engem is mintha en is csj lennek es meg kapnam a magamet hatulrol.Vagy a fenti dolgok.
De a meglazas nem maradhat el ha pasi-k az illetok,ha nop pasi parosrol van szo.
Lekophetnek,kezem megkotozese,es csak az o szexualis igényeik kielégítése.
Odaig jutottam,h akar en fizetek csak tortenjen meg mar.Kozben meg nem is merem megélni...Lehet eloszor csak eleg lenne 1 valakivel aki domináns?
Ui: Egyaltaln nem vagytok válogatós.Duci kis peniszu is szoba jöhet,de amig nem győzöm le a felelmeimet,ne is merjek ilyenbe bele menni igaz?es szerintetek gyerekkoromban ferdultem igy el ?
fogdonak-fogdosnanak.
le kophetnek
Ja es azt nem irtam,h mackos testalkatu vagyok :(
Nincs ezzel gond szerintem hisz mindenkinek más jön be. Én meg erre is és minden másra is kiváncsi vagyok kipróbálnám és nem nézek ki rosszul
21/f
# 2 Koszi a valaszt :)
# 3 Hat igen tisztában vagyok vele...Ugy kellene fel fogja a másik személy is vagy személyek,h ez csak 1 játék és nem kell durvulni.
aki irtal privat uzit,kerlek irj meg 1-et emali cimmel.
Csak oda tudok valaszolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!