Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi barátnőm meghívta egy gyerekkori barátnőjét, hogy aludjon nálunk. Hogy kezeljem a helyzetet, mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Egy minigarzonban lakunk a barátnőmmel lassan 2 éve.
A barátnője bejelentkezett a Karneválra, így kb. 3 napig nálunk fog lakni.
Igen ám, de csak egy hatalmas ágyunk van, ráadásul igen gyakran szeretkezünk, és meztelenül vagyunk.
Ráadásul igen ó nő.
Kérdeztem a párom, hogy hogy gondolja?
Ne zavartassuk magunkat, majd lesz valahogy, mondta.
A barátnőjét nem hagyhatjuk az utcán.
Nem vagyok szégyellős, és két lánnyal is voltam már, csak ezt így nem tárgyaltuk át - és nem vagyok egy önmegtartóztató tipus. Tisztázzuk le előre, hogy mik a határok, vagy ne szabjunk gátakat?
2019. aug. 17. 14:18
1/10 anonim válasza:
Ha nincs pótágy, akkor középen aludjon a barátnőd. Arra a kis időre fel lehet öltözni és mellőzni lehet a dugást.
2/10 anonim válasza:
Egyetértek, szerintem túl agyalod.
4/10 anonim válasza:
Mit kell ezen agyalni?
1, szexeltek, amikor nincs ott.
2, bevonjátok őt is 3asba
3, Szexeltek, mikor ott van.
Válasszatok.
5/10 anonim válasza:
Kamu, ezt tuti hogy egy szűz gyerek írta ki.
8/10 anonim válasza:
Most arra varsz valaszt hogy hogyan dugd meg a vendegcsajszit? A csajodat kérdezd ne minket.
10/10 A kérdező kommentje:
Egy feles, két sör - hárman az ágyban:)
És még van 2 éjszakánk.
2019. aug. 18. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!