Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki szeretném próbálni lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretném próbálni lánnyal, hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Hetero kapcsolatban élek, a szexszel nincs probléma, de kb. 7-8 éve fantáziálok lányokról is. Legfőképpen hogy összedörzsöljem egy másik lánnyal, de egyéb is szóba jöhet :) Párom ismeri a hajlamaimat, ő mindenképpen ott szeretne lenni, de én szívem szerint titokban csinálnám, hogy el tudjam engedni magam. Baj az, hogy nem tudom, hol találhatnék ehhez partnert. Mit tanácsoltok? (Para...már így leírva is felizgulok)

25/L

2019. nov. 16. 16:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2%
És igen, gáz hogy félrekúráshoz keresel csajt, és át akarod ba.szni a párod. Mindenképpen hazudozni akarsz neki?
2019. nov. 17. 07:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11-es!

Ez elkerülte a figyelmedet:

" titokban csinálás azt jelentené, hogy nem lenne ott a fiúm, nem pedig, hogy megcsalási szándékom van, mellesleg ő maximálisan támogatja, hogy kiéljem ezt az oldalam akár nélküle. "

A kérdező kicsit félreérthetően fogalmazott, de aztán megmagyarázta, hogy nem akarja megcsalni a párját és ő sem venné annak, ha egyedül lenne egy lánnyal.

2019. nov. 17. 08:45
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Jogos, utolsó. Bár az nem "titokban csinálás"
2019. nov. 17. 09:09
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Én már voltam lánnyal, és igazából minden 2. Bulizóhelyen találsz ilyen beállítottságú lányt. Általában a lányok kíváncsiak. Ahogy írta előttem valaki "a lányok sokkal érzékenyebbek ezért nem lesz" ezt cáfolnám, pont ezért lesz mert 2 lány tök jól össze tud hangolódni főleg ha vonzódnak egymáshoz. Amúgy elsősorban ismerősi körben keresgélj szerintem ;) amúgy akár ha van olyan barátnőd akivel be mernéd vállalni kérdezősködj hogy ő mondjuk hogyan állna ehez pl: mit gondolsz a biszexekről? Szerinted milyen lehet lánnyal? Stb... (meglepő válaszok lesznek)

19L

2019. nov. 19. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:
95%

(Előző vagyok)

És valószinűleg ha felötlött benned ez már volt vagy van lány aki iránt kicsit is éreztél valamiféle vágyat.

2019. nov. 19. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!