Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augusztusi esküvőre mikor kezdjek el menyasszonyi ruhát nézni? Ha már most januárban elmegyek próbálni az még nem korai?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 20:44
1/9 anonim válasza:
Nem, nem korai! Sőt! Az augusztus a legfelkapottabb hónap még mindig, sokan már le is foglalták a ruháikat.
2/9 anonim válasza:
Dehogy... Már simán mehetsz.. A nyári hónapokra azonnal érdemes menni,amikor megvan az időpont (nem évekkel előtte;P)
3/9 anonim válasza:
Nekem szeptemberi esküvőm lesz, és már most januárban megyek, de korábban már ősszel voltam érdeklődni egy szalonban, ahol azt mondták november-február között érdemes menni próbálni.
4/9 anonim válasza:
Nekem júliusi esküvőm volt, februárban kezdtem ruhát nézni. Eredetileg bérelni akartam, de végül megvettem.
5/9 anonim válasza:
Nekem szeptemberi esküvőm lesz, és már decemberben voltam ruhapróbán. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Hétvégén már megyek is próbálni. :)
2014. jan. 14. 11:58
7/9 anonim válasza:
Én a júliusi esküvőnkre már előző év októberében mentem ruhát próbálni, sőt le is foglaltam!!
8/9 anonim válasza:
Nem korai. Nekem júliusban lesz, és decemberben voltam már egy helyen. Sajnos egyikbe se szerettem bele. :(
9/9 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs, hogy korai :) Inkább menj korábban, mint túl későn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!