Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeritek ezt az oldalt? Rendelt már innen valaki menyasszonyi ruhát? www.inweddingdress.com/
Szerintem túl drága kockáztatni. Ennyi pénzért tudsz kölcsönözni és akkor tuti azt kapod, amit látsz.
Egyébként én is rendeltem a ruhámat, de az jóval olcsóbb volt.
Megint egy lopott designerképes, utávarrott ázsiai ruhákkal kereskedő oldal...
Tudod ez olyan, hogy rengetegen adnak jó minősítést a másolatoldalakról érkezett ruháknak...még ezen az oldalon is akad pár példa, ahol képeket is küldtek a ruháról, és bár láthatóan az eredetinél gyengébb anyagból, eltérő szabással készült, az illető elégedett volt vele. Minden csak igény és ízlés kérdése! Egy isten háta mögötti faluban a Kovács Marika, aki még életében nem látott egy 30.000-nél nagyobb értékű ruhát, nyilván hanyatt vágja magát ezektől is. Aki viszont elmegy egy nevesebb szalonba, magára húz 1-2 300.000-es vételárú vagy drágább darabot, az utána sírva röhög azon, amit másolatként kapni fog.
Néhány példa:
[link] (kapott ruha)
eredeti ruha: [link]
kapott ruha:
eredeti ruha:
kapott ruha:
eredeti ruha:
Kapott ruha:
eredeti ruha:
Itt végignézheted az összes...ELÉGEDETT visszajelzést (merthogy ezek a pozitív példák voltak...). Az üzenet fejlécére kattintva behozza az eredeti reklámképet.
Vannak egyébként kevésbé elrettentő példák is:
eredeti:
De azért itt is elég nagy az eltérés anyagban pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!