Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon félek az elsőtől. Mit...

Nagyon félek az elsőtől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok és a barátommal 2hónapja járunk, szerelmes is vagyok. Ő már nem szűz de azt mondta hogy ha nem akarom akkor nem kell mert nem akar kihasználni mert szeret :)

De azért én akarom is. Mert nagyon szeretem és azt akarom hogy erősebb legyen a kapcsolatunk.

De nagyon félek...Hogy csináljam? Fájni fog?

Köszönöm ma válaszokat!

14L

2010. júl. 7. 16:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak miatta ne feküdj le vele. Túl fiatal vagy és ha félsz, akkor nem vagy kész a szexre. Várj vele, ha ő nem hajlandó várni rád akkor úgyse ő az igazi. 2 hónap pedig marha kevés ilyen korban.
2010. júl. 7. 16:49
 2/18 A kérdező kommentje:
De szeretem. És csak a fájdalomtól félek, meg a vérzéstől.
2010. júl. 7. 16:50
 3/18 anonim ***** válasza:
14 évesen testileg már kész vagy a sexre, onnantól fejben dől el az egész. Nem bátorítlak semmire, valóban fiatal vagy, de ha jól esik, akkor az isten sem fogja tudni megtiltani, hogy lefeküdj valakivel.
2010. júl. 7. 16:51
 4/18 anonim ***** válasza:

második vagyok

igen, valószínűleg fájni fog, és igen, valószínűleg vérezni is fogsz. de ezt a barátod is tudja. és ezek a dolgok elmúlnak. az első 2-3-4 alkalom nem lesz túl élvezetes számodra, de ezen túl kell esni. drukkolok :)

2010. júl. 7. 16:52
 5/18 anonim ***** válasza:
2010. júl. 7. 16:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy én hányszor hallottam már lányoktól, hogy "bárcsak vártam volna még pár évet"...
2010. júl. 7. 16:55
 7/18 A kérdező kommentje:
De miért? :O
2010. júl. 7. 17:00
 8/18 anonim ***** válasza:
két hónapja ismered még csak...
2010. júl. 7. 17:08
 9/18 anonim válasza:

ez még nagyon korai...14 vagy 2 hónap?! ááh..

én 15 vagyok a pasim 20 fél éve vagyunk együtt és még mindig nem feküdtem le vele!

pettingeljetek...énis félek még mindig.amíg nem érzed magad késznek ne tedd meg.

2010. júl. 7. 17:18
 10/18 anonim ***** válasza:
17 vok a pasim 21.14 és fél voltam mikor összejöttünk és tudott várni nem 2 hónapot.3 hónapot várt a pettingel,és 1 év 3 hónapot azzal,h lefeküdjek vele,mert nem akarta,h nekem rossz legyen.Nem mintha az első perctől mióta ismerem nem bíztam vna benne,de ez más dolog sztem.Am már 8 éve ismerem.És 2 éve vagyunk együtt :)
2010. júl. 7. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!