Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám a félelmemet...

Hogyan tudnám a félelmemet csillapítani? Félek az elsőtől (lent)

Figyelt kérdés

Pedig nagyon kívánom őt, annyira, hogy ha szóba jön a szex téma... már benedvesedek, ha hozzám ér, felizgulok. Rettenetesen kívánom és szeretem, de mégis félek egy picit...

16/L

2010. szept. 3. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy vagyok és 18 vagyok és még midnig nem voltam vele, de megértő volt velem és mondta hogy vár :)
2010. szept. 3. 20:56
 2/12 anonim ***** válasza:
csak akkor vágj bele, ha tényleg úgy érzed, h nincsenek kétségeid
2010. szept. 3. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha félsz tőle akkor még nem állsz készen rá. Majd ha valóban készen állsz a szexuális életre akkor nem fogsz félni.
2010. szept. 3. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Sehogy nem tudod csillapítani.Miért baj az ha félsz egy kicsit?Ez nem tragédia.A félelmed el fog múlni,mikor eljön a ideje.Annyi fog történni,hogy a barátod bevágja a lompost.Ez mindennap megtörténik milliókkal.Nem nagy kaland,csak dugás.Úgy fogod fel mintha nem is tudom mi a sz@r történne.
2010. szept. 3. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ez nagyon parasztos volt utolso....

2010. szept. 3. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Mind a ketten nyifi-nyafik vagytok.Úgy viselkedtek mint a pisisek.Semmi csodálatos dolog nem fog veletek történni.Meg lesztek pumpálva.Ennyi a story.Aztán hogy ti mit képzeltek bele,az már senkit sem érdekel.Mimózák.
2010. szept. 3. 21:23
 7/12 anonim ***** válasza:
figyu én fiú vagyok és én is úgymond félek:D vagy is azon izgulok hogy mivan ha nem tetszik neki a méretem vagy nem tudom kielégíteni őt vagy elbénázom mint általában mindent... tehát:D én is félek de mindenki azt mondja hogy nyugalom csak lazulj el engedd el magad stb és élvezd:D...
2010. szept. 3. 21:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
az első általában csak bénázás. utána jön a java. :D nem az első fogja meghatározni a többit. :D
2010. szept. 3. 21:37
 9/12 A kérdező kommentje:

akkor is bénázás van a tapasztalatok alapján ,ha a másik fél tapasztalt?

köszönöm az eddigi válaszokat!

2010. szept. 3. 21:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Nálunk nem volt bénázás az első, mivel a párom már tapasztalt volt ilyen téren. Így nekem sem engedett bénázást, rávezetett mindenre és tökéletes volt. Ne félj, nincs mitől. A lényeg, hogy lazulj el, legyél elég nedves és mikor tolja be először, gondolj arra, mennyire szereted, vagy bármi másra, ami elvonja a figyelmed. Így nekem sem fájt:)

2010. okt. 5. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!