Eddig még soha nem feküdtem le pasival,még olyan komoly kapcsim se volt,csak max petting. Hogy győzhetném le félelmemet vagy nem is tudom, ha a köv. a szitu?
Ha megakarsz bízni a pasiban, hogy tényleg nem csak a szexre kellesz neki, akkor tedd próbára. Nem az első adandó alkalommal elmenni vele. Kicsit küzdjön érted. Ha már legalább egy hétig teper utánad, akkor valamit komolyan akar.
De aki komoly kapcsolatot akar, az nem olyannal, akit első este már ki tud vinni a kocsijába....
(Első válasz írója vok)
Valóban, inkább becsüld, amid van, általában ez nem hátrány. Megértem, hogy már ki akarod próbálni, de jobb olyannak adni, aki ezt meg is érdemli.
(am 22/f)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1211..
Ne csodálkozz, ha csak szexet akarnak tőled, ha rögtön az 1. találkán pettingeltek! Nyilvánvalóan az a benyomás alakul ki a fiúkban rólad, hogy mehetnek az egy éjszakás kalandok...
Sajnálom, hogy szinte cikinek érzed, hogy 20 évesen szűz vagy...
Ha meg akarsz bizonyosodni róla, hogy nem csak a szexre kellesz, felejtsd el a pettinget az 1. napon. A szexszel meg várj akár hónapokat is. Ha annyit vár rád a fiú, előreláthatólag nem csak szexre kellesz majd és valóban szeret téged. Aki meg nem tud várni, annak meg valóban csak arra kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!