Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a masodik talalkozason megtortenik a petting, akkor nagyon valoszinu hogy a srac mar nem akarna komoly kapcsolatot?
Sracok velemenye erdekelne, de csajok is irhatnak.
Irjatok kort es nemet is legyszi.
Koszi elore.
Nekem elég érdekesen alakult a második randink.
Lemondta a párom. Sebaj, áttettük másnapra. Viszont úgy alakult, hogy mégis találkoztunk. Fura de felnőtt fejjel félek a sötétben egyedül. Felhívtam, hogy nem lenne kedve átjönni, vagy átmehetek e én. Végülis én mentem át. Úgy indultam neki az éjszakának, hogy semmi sem lesz:P Hatalmas huncut és két év lett majdnem házasság lett a vége:D
szóval ez eléggé sokmindentől függ.
Hat elso sorban nem ugy indultam neki hogy ebbol komoly kapcsolatot akarok. Tul kulonbozoek vagyunk ehhez. Es mar tobb honapja tortent.
Viszont felmerult bennem ez a kerdes es kivancsi voltam mas velemenyere is hogy ilyenkor mi alakulhat ki.
Hát figyelj, ha a második találkozáson petting van, akkor az én szememben "az" vagy. Harmadik találkozásra meg dugnálak és utána helló!!:)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!