Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az gáz, hogy egy...

Szerintetek az gáz, hogy egy olyan 18 éves lánnyal jöttem össze, aki már lefeküdt néhány sráccal, és elárultam neki, h én nem a szexre megyek, és mégis meg akar ismerni? (még szűz vagyok,19, de valahogy ''félek'' az elsőtől. :S)

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 13:47
1 2
 1/11 Peston ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy a lány csak a szexre hajt, vagy szereti is a párját, de a szexet is. Nem, nem gáz, viszont ne félj annyira görcsösen a szextől, nem harap az. Lazulj el, ha tapasztalt a lány, be is tud "avatni". Ne parázz, ha mégis gondot jelent, beszéld meg vele.
2010. dec. 22. 13:49
 2/11 A kérdező kommentje:
még nem tudja h szűz vagyok,még nem dumáltunk erről...csakk valójában az az egyetlen baj,hogy nagyon szerelembe tudok esni,amire a haverjaim azt a választ adják h ne essek,de mégis ilyen vagyok :/ fura h minden pasi egyből a szexre megy de én valahogy mégsem,,persze tuti jó dolog,de ....nemtudom..tanácstalan vagyok :/
2010. dec. 22. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Azért vagy még szűz, mert tanácstalan vagy. :D

Na, de komolyan: a csajok nem buknak a "nem is tudom, hogy mit akarok" jellemű férfiakra. :)

Először tisztáznod kell magadban, hogy mit akarsz. Aztán közölni vele. Ennyi.

2010. dec. 22. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Olyan 1-3 hónapon belül feküdjetek le egymással szerintem. Az egy dolog, hogy nem !csak! arra, de arra !is! kell hajtani. Ha szeret, érteni fog. Meg előtte nem baj, ha megmondod neki, hogy még nem voltál lánnyal, és ezért tartasz kicsit az elsőtől. De vele szeretnéd, ha felkészültetek már rá.

És ha oda jutnátok, ne kelljen kapkodni. Legalább egy-két órát tudjatok együtt tölteni, valami nyugodt helyen, ahol nem zavar senki. Ne kelljen azon görcsölni, hogy 10 perc múlva sietni kell valahová. Valami lágy zene, szobaajtó bezár, aztán szépen fedezzétek fel egymást. Mondhatod is neki, hogy nem bánod, ha ő irányít először, de hamar bele lehet abba jönni. :)

27f

2010. dec. 22. 14:58
 5/11 A kérdező kommentje:
úúú köszönöm szépen a tanácsokat...:)
2010. dec. 22. 15:23
 6/11 A kérdező kommentje:
szóval ezt akkor most a kapcsolatunk elején is tisztázhatjuk,vagy beszélhetek róla neki? :S
2010. dec. 22. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Figyelj: nem kell oda menned úgy, hogy: "figyelj, én szűz vagyok", de, a szóba kerül ne titkold el.
2010. dec. 22. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Valahogy úgy, ahogy előttem szóló megmondta.
2010. dec. 22. 19:10
 9/11 Peston ***** válasza:
Tudjon róla, de ne ajtóstul ronts rá. Az őszinteség fontos, és mindenképp észrevenné azt, ha szűz vagy. Szóval jól mondják, ha szóba kerül, ne titkold el. :)
2010. dec. 22. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:

hány sráccal volt a csaj, nagyban játszik?

lehet, hogy szűz sréccal még nem volt és ki akarja próbálni..

2010. dec. 22. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!