Félek az elsőtől. :S. Mit lehet csinálni h ne fájjon annyira?
Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt és mostanában akarunk lefeküdni..mind 2-en szüzek vagyunk és félek h nagyon fog fájni..egyszer már próbálkoztunk vele de ahogy odakerült h éppen berakta majdnem visítottam a fájdalomtól ..nagyon fájt és ezek után el se tudom képzelni hogy milyen lesz ha tényleg belevágunk ha értitek..az ujjazás már egyáltalán nem fáj..mire számítsak?..kérlek segítsetek!..köszi előre is!2010. ápr. 12. 21:22
2/27 anonim válasza:
ne görcsölj igyatok egy kis bort előtte ,nekem bevállt
3/27 anonim válasza:
xtem probaljatok lovaglo pozban;)nekem bevallt...ugy teh iranyithatsz es ugy kevesbe fajdalmas;)
4/27 A kérdező kommentje:
de eddig akiket kérdeztem h h kéne az elsőt csinálni aztmondták h rendesen mármint h ő van felül én alul..akkor ez most hogy van?
2010. ápr. 12. 21:26
5/27 A kérdező kommentje:
amugy 15 éves vagyok
2010. ápr. 12. 21:27
6/27 anonim válasza:
a barátodnak kell irányítania....
8/27 anonim válasza:
szerintem túl hamar rátértek a lényegre, ezért még nem vagy annyira nedves és izgatott h simán menjen...próbáljátok több ideig izgatni 1mást hátha..de ha ez se jön be akk használjatok vmi síkosítót
9/27 anonim válasza:
Na látod....15 évesen.Istenem....tanulj inkább...
(első válaszoló)
10/27 anonim válasza:
ja am úgy a legjobb ahogy mondod..misszionárius pózban és te legyél alul..úgy ált.kevésbé fáj a csajoknak legalábbis ahogy tapasztaltam..előző vok
17 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!