Félek az elsőtől. :S. Mit lehet csinálni h ne fájjon annyira?
21:28.. köszi majd kipróbáljuk:D
és mit lehet csinálni ha nem bírja a gumit??..bár sztem csak nem akarja bírni..de nemtudom h ezt h oldjuk meg:/
na ezt vedd komolyan GUMI MINDIG KELL!!!!!!!!
nézd meg itt a fórumon hány olyan kérdés van hogy terhes vagyok ? meg nem használtunk gumit és késik és hogy msot akkor terhes leszek meg ilyenek legalább neked legyen annyi eszed hogy a gumi nélkül nem hagyod.....:)
Nem akarok kötöszködni, de szerintem csak NEM AKARJA bírni a gumit...elhiszem, hogy vannak, akik tényleg allergiásak rá, de itt szerintem más a helyzet. 15 vagy, 5 hónapja vagytok együtt és már próbáltátok. Nem gondolod, hogy ez kicsit gyors?
És a megszakítást pedig ESZEDBE SE JUSSON! Az nem védekezés! A pasi azt mondja, hogy vigyáz, de ez is csak duma. Te ettől ugyanúgy teherbe tudsz esni, mintha benned menne el.
Bocsi, ha nyers voltam, de én a te helyedben biztos nem tenném meg. Váratnám egy kicsit, és aztán látnám, hogy komolyan gondolja-e a dolgokat. Ha igen, akkor megtenném, de így nem.
Egyébként a barátod mennyi idős? (És ha még szűz, akkor honnan tudja, hogy nem bírja a gumit?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!