Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek az elsőtől. :S. Mit...

Félek az elsőtől. :S. Mit lehet csinálni h ne fájjon annyira?

Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt és mostanában akarunk lefeküdni..mind 2-en szüzek vagyunk és félek h nagyon fog fájni..egyszer már próbálkoztunk vele de ahogy odakerült h éppen berakta majdnem visítottam a fájdalomtól ..nagyon fájt és ezek után el se tudom képzelni hogy milyen lesz ha tényleg belevágunk ha értitek..az ujjazás már egyáltalán nem fáj..mire számítsak?..kérlek segítsetek!..köszi előre is!
2010. ápr. 12. 21:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
vagyis előző előtti xD
2010. ápr. 12. 21:30
 12/27 A kérdező kommentje:

21:28.. köszi majd kipróbáljuk:D

és mit lehet csinálni ha nem bírja a gumit??..bár sztem csak nem akarja bírni..de nemtudom h ezt h oldjuk meg:/

2010. ápr. 12. 21:31
 13/27 anonim ***** válasza:
Csak anyád meg ne tudja....de majd ha terhes leszel...
2010. ápr. 12. 21:33
 14/27 A kérdező kommentje:
nem vgok annyira hülye h gumi nélkül csináljam..
2010. ápr. 12. 21:35
 15/27 anonim ***** válasza:

na ezt vedd komolyan GUMI MINDIG KELL!!!!!!!!

nézd meg itt a fórumon hány olyan kérdés van hogy terhes vagyok ? meg nem használtunk gumit és késik és hogy msot akkor terhes leszek meg ilyenek legalább neked legyen annyi eszed hogy a gumi nélkül nem hagyod.....:)

2010. ápr. 12. 21:36
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem akarok kötöszködni, de szerintem csak NEM AKARJA bírni a gumit...elhiszem, hogy vannak, akik tényleg allergiásak rá, de itt szerintem más a helyzet. 15 vagy, 5 hónapja vagytok együtt és már próbáltátok. Nem gondolod, hogy ez kicsit gyors?

És a megszakítást pedig ESZEDBE SE JUSSON! Az nem védekezés! A pasi azt mondja, hogy vigyáz, de ez is csak duma. Te ettől ugyanúgy teherbe tudsz esni, mintha benned menne el.

Bocsi, ha nyers voltam, de én a te helyedben biztos nem tenném meg. Váratnám egy kicsit, és aztán látnám, hogy komolyan gondolja-e a dolgokat. Ha igen, akkor megtenném, de így nem.

Egyébként a barátod mennyi idős? (És ha még szűz, akkor honnan tudja, hogy nem bírja a gumit?)

2010. ápr. 12. 21:36
 17/27 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom..mondtam is neki h vagy ráveszi magát h gumival csináljuk vagy sehogy..és akk igy most mondta h majd kibírja..
2010. ápr. 12. 21:37
 18/27 A kérdező kommentje:
16 éves a barátom..onnan tudja h ugye amikor probáltuk és felhúzta a gumit akk lelankadt neki és és mondta h nem szereti amikor rajta van kényelmetlen meg nemtudom..amugy igazábol tudom h nem csak arra megy mert már teszteltem..mert volt olyan h én mondtam neki kb a 3. hónapban h na akkor csináljuk és akk mondta h szte még várjunk vele egy kicsit h még korai lenne..és ezt direkt kíváncsi voltam h mitszol ha elő állok a 2-3 honapban h feküdjünk le..
2010. ápr. 12. 21:40
 19/27 anonim válasza:
szerintem meg tul fiatalok vagytok...varnotok kene meg 1-2 evet:d ugy a legbiztosabb
2010. ápr. 12. 21:42
 20/27 anonim ***** válasza:
kényelmetlen?:O van annyi féle fajta biztos találtok olyat ami nem lesz az és hogy meg lelankad mikor rajta van a gumi.... hát... izgazsd fel jobban
2010. ápr. 12. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!