Hogy lesz? Sürgős! Gyors válaszokat lécci.
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátommal és fél éve pettingelünk. Ő már nem szűz de én még az vagyok. Megbeszéltük, hogy holnap lefekszünk egymással. Nagyon fájni fog? Kiszakadhat az óvszer? Jobbá tehetem valahogy? Tudtok valamit amitől nem fáj annyira? Nagyon izgulok... Ez normális? Gyors válaszokat lécci.2010. júl. 5. 16:07
21/30 anonim válasza:
Én is ajánlok (kevés alkoholt) attól azért jobban feloldódsz, kellemes együttlétet!
22/30 anonim válasza:
Fájni? Nem,inkább csak kellemetlen.És semmi szükség a kiabálásra.Nem tőrt fognak beléd bökni,hanem az fog történni,amit akartok,és vártok.Nem is értem,hogy miért vársz ekkora fájdalomra??KI mondott ilyen hülyeséget??
Majd írd meg,hogy mi volt.
23/30 anonim válasza:
egyetértek 17:59-el...én örülnék neki ha csak ennyi lenne az ami miatt aggódok....
24/30 anonim válasza:
Szereted ezt a fiút? ha igen,. akkor nyugi!! Ne görcsölj :) Tök jó lesz majd meglátod!!
25/L
25/30 anonim válasza:
Na hogy sikerült a tegnapi este? Kiváncsi vagyok.
26/30 A kérdező kommentje:
Nagyon jó volt:) Nála voltunk. Gyertyát gyújtott, félhomály... Filmbe illő lett volna:) Nagyon könnyen ellazultam. Az elején fájt amíg át nem szakadt a szűzhártyám. De utánna nagyon jó volt:) És egyszerre mentünk el ami még csodálatosabbá tette:) A szomszédok meg szerencsére nem hallottak semmit, családi házba lakunk mindketten. Ma este nálam leszünk. Remélem itt is jó lesz:)
2010. júl. 6. 14:30
27/30 anonim válasza:
Ez emberfüggő,hogy mennyire fog fájni. Van olyan akinek vérzik,van olyan akinek nem.
Nekem kicsit fájt,de nem vérzett,én is izgultam nagyon,de amikor ott vagy,akkor hidd el nem azon fog járni az eszed,hogy milyen fájdalmas lesz :)
De amúgy nem egy szörnyű dolog,úgyhogy ne félj!
28/30 anonim válasza:
Hú, de le van lassulva valaki!
A kérdezőnek meg tapsvihar és ováció! Gratulálok!
30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon kedvesek vagytok!:)
2010. júl. 12. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!