Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? A sírás kerülget! Nagyon fontos! Gyors válaszokat!
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az eggyik haverom, és tegnap a barátnőm oda ment hozzá,hogy ő miért szivat engem,mert smároltunk náluk meg a discoban is,és nem tetszem neki,meg semmi. És én erről nem tudtam,nekem a bnőm ezt nem mondta,és most meg a srác letámadott hogy milyen vagyok meg stb.. Most mit tegyek? Szeretem..és nem akarom elszúrni a barátságunkat,ami már ígyis elég gyenge volt,most meg sztem annyi neki. A srác itt flegmul velem,meg lekezel,én meg nemis tudom miről van szó. :O2011. jún. 13. 10:53
1/6 anonim válasza:
Hát mondd meg neki, hogy a barátnőd hülye, összevissza beszél és hogy nem te kérted meg, hogy beszéljen vele, te semmiről nem tudtál és hogy nem akarod, hogy egy félreértés miatt haragban legyetek.
2/6 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki,azt mondta hogy nem haragszik,mondott ő ilyet? Mondom nem,csak nem tudom miről van szó,kavarja más a szart,és én jövök belőle ki rosszul,és mondta hogy nem hiszem.
2011. jún. 13. 11:05
3/6 anonim válasza:
A dolgok állása szerint nem igazán kellesz annak a havernak. Van ilyen, hogy egyoldalú a vonzalom. Szakadj le róla és engedd, hogy más majd közelebb kerüljön hozzád.
4/6 A kérdező kommentje:
Most nemis az hogy nem kellek neki, hanem rosszul esik,hogy a bnőm a hátam mögött szervezkedik,engem meg mint derült égből villámcsapás,úgy ért a dolog. Eddig se nagyon köszöntünk egymásnak,csak néha-néha, most meg tessék.. Soha semmi nem jön össze. :'( És még a bnőm elment mellette,és odaszol hogy pff.. vagy gáz vagy,vagy vmi ilyesmit.
2011. jún. 13. 11:26
5/6 anonim válasza:
Ebből az a fő tanulság, hogy nem a barátnőnket használjuk kommunikációs médiumnak köztünk meg a nekünk tetsző pasi között, mert abból jó soha nem sül ki.
6/6 A kérdező kommentje:
De nem mondtam neki semmit. :O Csak annyit hogy bejön,meg a discoban látta hogy smároltunk, és nem akar tőlem semmit,és ez nem tetszett a bnőmnek.
2011. jún. 13. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!