Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy lesz? Sürgős! Gyors...

Hogy lesz? Sürgős! Gyors válaszokat lécci.

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátommal és fél éve pettingelünk. Ő már nem szűz de én még az vagyok. Megbeszéltük, hogy holnap lefekszünk egymással. Nagyon fájni fog? Kiszakadhat az óvszer? Jobbá tehetem valahogy? Tudtok valamit amitől nem fáj annyira? Nagyon izgulok... Ez normális? Gyors válaszokat lécci.
2010. júl. 5. 16:07
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Igen, én is szeretném. Készen érzem rá magamat és szerintem a kapcsolatunk is eljutott odáig már.
2010. júl. 5. 16:19
 12/30 anonim ***** válasza:
sztem ne izgulj...rendben lesz minden...mindenki máshogy éli meg
2010. júl. 5. 16:19
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom egyébként eddig mennyit pettingeltetek, de előtte minél többet ujjazott, annál kevésbé fog fájni:)
2010. júl. 5. 16:21
 14/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Szerintetek nem ciki ha közbe "kiabálok"?

Azért izgulok ennyire, mert legjobb barátnőmet azért hagyta ott a párja met nem volt jó a szexuális életük. Nem szeretném, hogy velünk is ez történjen.

2010. júl. 5. 16:22
 15/30 A kérdező kommentje:
Fél évet pettingeltünk. Aztmontda, már elég tág vagyok.
2010. júl. 5. 16:23
 16/30 anonim ***** válasza:
Ezt a "tágság" kérdést hagyjuk már:D Nincs olyan, hogy valaki nem elég tág, maximum túlságosan görcsöl. Azon a lyukon egy bébi is kijön, gondolod a párod szerszáma ne férne be...?:) Amiatt hogy elhagy végképp ne izgulj - ha nem jó vele a szex, hidd el, benned is fel fog merülni a szakítás ötlete.
2010. júl. 5. 16:25
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fájni fog? - Nem, gyors lesz és semmit sem fogsz érezni ;)

Kiszakadhat az óvszer? - Igen, vagy a fejetekre is eshet egy féltégla.

Jobbá tehetem valahogy? - Elég jó lesz az, hidd csak el.

Tudtok valamit amitől nem fáj annyira? - Petting, szerelem, bizalom, gyengédség, még több petting.

Nagyon izgulok... Ez normális? - Igen, az.

Akik azt írták hogy csak simán ne izgulj azoknak üzenem, hogy NE GONDOLJATOK A LILA ELEFÁNTRA! Komolyan próbáljátok csak ki!

A bor (ill. bármilyen alkohol) tényleg jó ötlet (azért magadnál legyél) Egyébiránt meg a pettinget viszitek úgy is csak tovább egy lépéssel. Majd közben úgyis ellazulsz, ha viszont mégse akkor ne erőltessétek. Máskor is lesz még alkalom, az előre lefixált határidőkről egyébként is előbb jut eszembe a meló, mint a szex.

2010. júl. 5. 16:30
 18/30 anonim ***** válasza:
nem fog fájni.. de sztem ha ilyen kérdések merülnek fel, akkor még ne feküdj le vele.. pár hónap petting még nem árt. ha megujjaz előtte, akkor nem fog fájni, meg ha ellazulsz.. ihattok előtte 1-1 pohár bort, vagy vermutot, de ne annyit, h aztan ne jusson eszetekbe a védekezés.. ja, és h akartatok védekezni?
2010. júl. 5. 16:59
 19/30 anonim válasza:

Mindenkinek más. És mit izgulsz, ha 1 éve vele vagy, fél éve petting van?

Valaki azért izgul mert ciki előtte meztelennek lenni meg h "ott" látják. Te már nem szenvedsz ezekkel, úgyhogy teljesen elengedheted magadat!!

Lehet h fájni fog, de lehet h csak kevésbé.

Biztos furcsa lesz, de nem lesz gond!!!!

Csak kényeztessétek egymást: puszival ölelgetéssel stb.

Sok sikert!

U.I: Ha szereted és ő is téged akkor tuti siker!!!

2010. júl. 5. 17:59
 20/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nagyon kedvesek vagytok:) Így már nem félek annyira. Szeretjük egymást már egy jó ideje:) A védekeséről pedig mindketten az óvszert gondoljuk a legjobbnak. A fogamzásgátlóról többektől hallottuk, hogy felszedtek tőle néhány kilót.

Köszönöm mindenkinek!

2010. júl. 5. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!