Tegnap vesztetem el és ma még voltak vér cseppek. Ez normális? GYORS VÁLASZOKAT PLS!
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a páromal... és Meg történt védekeztünk ... fájni fájt sírtam is de nem volt baj mert túl is akartam esni meg szeretem is őt... de ma reggel meg este felé még vércsepek jöttek... nem sok meg semmi de ez normális vagy valami baj van???:/2010. febr. 12. 20:37
2/12 Futurare válasza:
Igen az! Nem kell megijedni! Elmúlik, és legközelebb jobb lesz! Mindig jobb!
M.H.
3/12 anonim válasza:
Már nem azért,de azok a vércseppek normálisak.
De Te nem az is biztos!
én szűz vagyok és én tudom miért van az.
Ha semmit nemtudsz a szüzesség elvesztésének a következményeiről ne feküdj össze senkivel!
4/12 anonim válasza:
20:52-biztos ő is tisztában van vele h mivel jár a szüzesség elvesztése,de ilyenkor mindig pánikol az ember kicsit,mert bebeszél maagának mindent,ha te is majd elveszted a szüzességed te is aggodalmaskodni fogsz ha csak egy kicsit is,szóval ne add itt az észt
5/12 anonim válasza:
Normális,nyugi.Elmúlik és nem lesz semmi baj!!!
6/12 anonim válasza:
Mekkora f*sz ment beléd h sírtál? :O Elefánt vagymi?
7/12 A kérdező kommentje:
... nem de elég vastag volt... és nem kérem a szarkasztikus és sértő megjegyzéseket... már fogtam párat... nem 100 as szám de tudom h mi vastag és mi nem ....! Aki normális választ adot annak kösziii(L):$
2010. febr. 12. 21:18
8/12 anonim válasza:
amikor én elveszítettem,én is véreztem utánna még este. én is megijdetem nagyon, h mért vérzek még. És mikor elveszítetem énis sírtam:D:))
9/12 anonim válasza:
Szegények.
Nekem nem fájt és vér sem volt.
Egy kis vérszíneződés volt csak utána a bugyimban
Durva lehet az ilyen.
10/12 anonim válasza:
én meg még szűz vagyok:( pedig, már szeretnék egy olyan kapcsolatot, ami annyira megerősödik, hogy szexuális élet is van benne.Örülj, hogy neked van, és ne siránkozz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!