Szűz vagyok, de nemsokára jön a "nagy nap"?
Én egy 19 éves szűz lány vagyok.
Most van egy 22 éves fiú az életemben ...
Ő azt hiszi (pedig én egy szóval sem mondtam),hogy én már rég túl vagyok mindenen,így nem is gyanakszik,hogy ez nagyon nem így van.Nem félek az első együttléttől,sőt,már nagyon kívánom,de attól félek,hogy esetleg aktus közben rá fog jönni,hogy mi is a helyzet.
Mi az,amit feltétlenül csinálnom kell,hogy minimálisra csökkentsem annak lehetőségét,hogy rájöjjön a dologra?
Légyszives csak normális válaszokat adjatok.
Köszönöm!
És mi lenne, ha elmondanád neki?
Ha később tudja meg, akkor az olyan, mintha hazudtál volna neki.
Szerintem nem jó titkolni, lehet nem fog úgy rád vigyázni.
Hát én úgy veszem észre,hogy a többség lenézi azt,aki ennyi "idősen" szűz ...
Lett volna rá már több alkalom is,hogy elveszítsem a szüzességem,de még úgy éreztem,hogy nincs itt az ideje,mert még nem találtam meg a "megfelelő" partnert hozzá.
Most már viszont úgy érzem,hogy Vele oké lenne a dolog,de ha megmondanám neki,hogy én szűz vagyok,nem tudom,hogy mi lenne a reakciója ... :-/
Köszönöm a válaszaitokat! :*
Ezt még átgondolom,de valószínű,hogy akkor el fogom neki mondani,bár ettől függetlenül még mindig tartok egy kicsit a reakciójától ... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!