Babám nemsokára egy éves lesz. Néhány napja nem hajlandó megenni a szokásos napi ételeit, csak azok töredékét, és azt is nagy trükközések közepette. Akiknél szintén előfordult ez, hogy vészeltétek át?
Nálunk is ez volt. Mikor jött a két felső foga 1 évesen, legalább 1-2 hétig nem evett rendesen. Mielőtt kibújtak, 1-2 napig szinte semmit. Nem erőltettem. majd eszik ha úgy érzi. Ha már nagyon nem evett, tápszert adtam Neki, hogy azért mégis legyen benne valami.
Aztán azóta is hullámokban jön ez a nem evészet függetlenül a fogától. Lassan 15 hónapos lesz. Minél nagyobbak, elvileg annál kevesebbet esznek, azaz már nem esznek meg annyit mint előtte. Ezt is tapasztalom.
Nálunk is volt ilyen, gondolom még lesz is.
Valamiért a fiam 5 napig nem szokott enni, volt hogy kihagyta az uzsit és vacsorára is csak kefírt evett. Persze utána hajnali 1/4 4-kor hangosan korgott a gyomra, adtam neki fél adag tápszert, azzal aludt 1/4 10-ig. Először féltem, hogy visszaszokik az éjszakai evésre, de a többediknél már tudtam, hogy amint eszik eleget nap közben, újra nem lesz éhes éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!