Anyukák, hogy vészeltétek át a várakozást, mikor már nagyon vágytatok a babára?
Azért görcsölsz rajta mert nagyon szeretnéd.Nem kell aggódni,biztosan össze fog jönni :)
Van még pár éved addig szerzel egy munkát ami leköti a figyelmed és hipp-hopp már teherbe is estél.
Az is baj,hogy itt olvasgatsz és gondolom találsz egy-két nehezebb esetet.
Fiatal egészséges pár vagytok,hamar összejöhet a baba de addig is nem ártana azt a mensit rendbe tenni.
Úgy vészeld át, hogy próbálod magad jól érezni és tényleg ne csak a gyerek miatt építsd az életeteket, hanem magatok miatt. A gyerek egy grátisz, egy plusz, jutalom, nem valamiféle "összehoznivaló", záros határidőn belül létrehozandó dolog.
És háló, 30 éves vagyok, nemrég szültem a gyerekemet, most vagyok a legjobb formámban, még 25 évesen is szingliként buliztam :) de legalább kiélveztem mindent, külföldi nyaralásokat-teleléseket, kirándulásokat a széles baráti körrel és mindent, amit most már nem olyan egyszerűen tehetünk meg anyagilag sem és a kicsi miatt is át kell szervezni mindent.
Szóval 30 évesen sem olyan karasztrófa szülni :) én kb 4 év múlva tervezem a másodikat...
Ne aggódj!Semmiről nem késtél le!Ez azért van,mert már nagyon szeretnél babát,ami persze természetes.
A könyvelő tanfolyamot jobb,ha baba előtt teszed le,mert utánna már húzosabb.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!