Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el az anyumnak...

Hogyan mondjam el az anyumnak hogy le akarok feküdni a pasimmal?

Figyelt kérdés
Mindig azzal jön hogy ha megteszed ez és az lesz és mi lesz ha terhes leszel vagy mi van akkor ha csak azt akarja....de azt nem érti meg h ezt én szeretném és már több mint 8 hónapja vagyok együtt a barátommal
2010. jún. 24. 00:00
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
55%
Bár nagyon éretlen vagy, nem hiszem, hogy érted majd, hogy mit akarok mondani. Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni. Véletlen rányitsz a 14-15 éves kislányodra, akinek épp térdel egy huszonéves srác előtt és fasza csúszik le a torkán. Tudom ez primitív, de próbáld már meg ezt elképzelni azzal a porszem agyaddal.....
2010. jún. 25. 10:06
 42/49 anonim válasza:
100%

ezzel nagyon nem fog eggyetérteni anyukád! ha még egy magad kora beli fiuval szeretnéd még akkor is korai lenne. de ne csak magadra gondolj most mert ha megtörténik és anyukádnak akkor mondod el feljelentheti a másik felet pedifilia váddal.

ne csinálj őrültséget!

15/L

2010. jún. 26. 14:41
 43/49 anonim ***** válasza:
58%

úgy birom, amikor a gyakorikérdések.hu-n ilyen csetepaték keletkeznek-

válaszolók vs. válaszolók

válaszolók vs. kérdező

WWWWWWWWWWWWWWxDxDxDxDxD

2010. jún. 26. 17:34
 44/49 anonim válasza:
58%

Szerintem meg varj kb 2-3 hetet, vagy tobbet es gyozogyj meg rola hogy a pasid neme tenyleg csak megakar dongetni.. Majd ha nagyon nagyon nagyon szertetned es ha nagyon nagyon vee akarod es nem birod akkor csinald meg titokban, gmival.. de anyudnak egyszeruen kuss!

Szerintem..:)

2010. jún. 27. 14:10
 45/49 anonim válasza:
58%
gyozodj*
2010. jún. 27. 14:11
 46/49 anonim ***** válasza:
Márpedig mondd el anyukádnak.
2010. jún. 28. 01:02
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

mutasd meg neki ezt a kérdést, csak a kérdést a válaszokat ne.

ha nem érti meg, hát nem kell tudnia róla, végülis nyilván azt se fogod neki részletezni mien volt..(az egy kicsit perverz lenne)

amúgy az is röhelyes hogy az emberek csak addig adnak értelmes választ amíg nem derül ki hogy "úristen van köztük egy-két év" vagy "tejóég még nem 18" nem értem hogy lehet valaki enyire anti-empata és prűd. namindegy, tisztelet a kivételeknek

2010. júl. 5. 16:21
 48/49 anonim válasza:
Végülis lefeküdtetek? éd hogy mondtad el anyudnak?
2010. júl. 8. 00:26
 49/49 anonim válasza:
Figyelj anya...8 Honapja vagyok x-el. Ki vagyok ehezve... Es d.gni akarok
2010. júl. 24. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!