Hogyan mondjam el az anyumnak hogy le akarok feküdni a pasimmal?
ezzel nagyon nem fog eggyetérteni anyukád! ha még egy magad kora beli fiuval szeretnéd még akkor is korai lenne. de ne csak magadra gondolj most mert ha megtörténik és anyukádnak akkor mondod el feljelentheti a másik felet pedifilia váddal.
ne csinálj őrültséget!
15/L
úgy birom, amikor a gyakorikérdések.hu-n ilyen csetepaték keletkeznek-
válaszolók vs. válaszolók
válaszolók vs. kérdező
WWWWWWWWWWWWWWxDxDxDxDxD
Szerintem meg varj kb 2-3 hetet, vagy tobbet es gyozogyj meg rola hogy a pasid neme tenyleg csak megakar dongetni.. Majd ha nagyon nagyon nagyon szertetned es ha nagyon nagyon vee akarod es nem birod akkor csinald meg titokban, gmival.. de anyudnak egyszeruen kuss!
Szerintem..:)
mutasd meg neki ezt a kérdést, csak a kérdést a válaszokat ne.
ha nem érti meg, hát nem kell tudnia róla, végülis nyilván azt se fogod neki részletezni mien volt..(az egy kicsit perverz lenne)
amúgy az is röhelyes hogy az emberek csak addig adnak értelmes választ amíg nem derül ki hogy "úristen van köztük egy-két év" vagy "tejóég még nem 18" nem értem hogy lehet valaki enyire anti-empata és prűd. namindegy, tisztelet a kivételeknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!