Hogyan mondjam el az anyumnak hogy le akarok feküdni a pasimmal?
Mért azoktól vársz segítséget, akik nem ismernek se téged, se a pasidat??? Barátnőid nincsenek, vagy esetleg ők is azt mondták, hogy ne feküdj le vele?
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: mondd meg neki, hogy nagyon szereted, megtiltani úgyse tudja, fogadja el.
Fogd fel, hogy segíteni akarnak, csak kissé bunkó módon. Mind azt mondja, amit én is mondok most neked: 15 évesen, alig pár hónap kapcsolat után nem szabad lefeküdni senkivel, hacsak jót akarsz magadnak.
Fogalmad sincs arról, mi van a szexben lelkileg, nekem sem volt míg 20 évesen oda nem adtam magam életem szerelmének. Akkor ott sok minden leesett nekem, és örültem hogy nem tettem ezt meg korábban valaki mással. 15 évesen nem olyan érett az ember agyilag, hogy meg tudja ítélni, szabad-e lefeküdni a másikkal. Utólag fog kiderülni, szabad volt-e. Többet ér a szex ennél a reckírnél.
Most rózsaszín köd borítja az agyadat, ami a szerelem első évére jellemző, ami eltakarja az igazán lényeges dolgokat az ember szeme elől, még a felnőttek szeme elől is sokszor. Megbízható, egyenes, hűséges, felelősségteljes ember-e a párod, akire hosszú távon lehet építeni? Ezt ilyen idős korban nehezen lehet megítélni, sőt a te korosztályodat ezek a kérdések nemigen érdeklik, holott ez határozza meg , milyen jövője lesz a kapcsolatotoknak, nem az hogy most mennyire vagytok szerelmesek.
Ha jót akarsz magadnak, nem fekszel le vele.
Figyelj, tudom hogy most engem is utálni fogsz, mint a többi válaszolót, de szerintem várjál még vele, legalább másfél évet, ha lehet többet. Egy olyan emberről se hallóttam, aki 16 év alatt elvesztette a szüzességét, és nem bánta volna meg.
14/f
Ettől függetlenül a pasid nem tudom, hogy 20 éves létére mit kíván egy 14 évesben? Baromir@ nem természetes az ha egy 20 éves meglett férfi egy 14 éves kislányhoz vonzódik. Az ilyet pedofilnak hívják. Hetedikes vagy nyolcadikos vagy? Ez vicc. Figyeld meg. Jól f@szrahúz azt mehetsz a pic.sáb@. Ahogy olvasom az írásaid azt látom, hogy te még nagyon éretlen vagy. Itt senki épeszű nem fog megerősítést adni neked, hogy helyesen cselekszel. Talán látod, de itt nincs sehova kiírva, hogy csak 13-14 évesek által látogatható kislány oldal. Sajna ezt beszopt@d. El kell fogadd, hogy más is látja a kérdést és nem meglepő módon kritizálnak is. Ennyi idősen még nagyon nem ezzel kéne foglalkozz....
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor nem teszed meg, bár szerintem ezt te már eldöntötted magadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!