Hogyan mondjam el az anyumnak hogy le akarok feküdni a pasimmal?
Figyelt kérdés
Mindig azzal jön hogy ha megteszed ez és az lesz és mi lesz ha terhes leszel vagy mi van akkor ha csak azt akarja....de azt nem érti meg h ezt én szeretném és már több mint 8 hónapja vagyok együtt a barátommal2010. jún. 24. 00:00
11/49 A kérdező kommentje:
NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRTEM ÉS NEM VÉLEMÉNYEKET!!!!
2010. jún. 24. 00:10
12/49 anonim válasza:
Normális válaszok:D
Kis hülye vagy.
13/49 anonim válasza:
Normális válasz, ahogy mondtam: A pasid pedó.
1 ribanc vagy!
14/49 A kérdező kommentje:
ti nem értitek ezt a helyzetet!Most akarom de nem vagyok annyira hülye és nemsokára leszek 15...azt mindenképpen megvárom
2010. jún. 24. 00:15
15/49 anonim válasza:
amugy nem követ el semmi a csávó... ha a csaj is akarja 14 felett mehet a menet...jogilag...
16/49 A kérdező kommentje:
ja mégvmi...nem pedofil
2010. jún. 24. 00:24
17/49 anonim válasza:
hát de a húsz éves mi másért járna egy 14 évessel??:S
oo.OO.oo csináld csak,majd úgyis elhagy az a pasi..lehet,hogy CSAK TESZI A SZÉpET.
AMÚGY ÍRJ,HA MEGTETTED...akkor megteszem én is:D
18/49 anonim válasza:
nem értem, miért hülyéz le mindenki... ők talán nem voltak ennyi idősek... nem minden ennyi idős "kis hülye" ezt a mai apkalipszis elméletek terjesztéséről szóló divat ültette az mberek nagytöbbségébe.
Amúgy ha szeretitek egymást, és úgy érzed készen vagy, akkor hajrá. A csávódat te ismered, te tudod, megérdemli-e.
19/49 A kérdező kommentje:
előző!nem értem h miért kritizál mindenki amikor nem tudnak rólam semmit és a kapcsolatomról sem!Azt sem tudják h ki vagyok!!mintha ők nem lettek volna fiatalok.....nkm mind 1 hidegen hagy h mit írnak rám
2010. jún. 24. 00:37
20/49 anonim válasza:
Aztán ne gyere ide sírni, hogy "Miért szemét az összes pasi?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!