Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lúzer pasik milyen lányokkal...

A lúzer pasik milyen lányokkal vesztik el szüzességüket, és azt hány éves korukra sikerül?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 19:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
De szerintem itt az a baj hogy a fiúkat lenézik ha nem fiús oldalukat mutatják a világ felé,az-az nem divat már a visszahúzodás,egy fiú legyen férfi,és nem nyámnyila,höbörögjön,köpködjön,szotyizon,verje magát mindig..ez kell a mai világban!! Szóval aki nem ilyen az belekerül a tipikus "barátzónába"
2010. jún. 21. 09:51
 52/61 anonim ***** válasza:
0%
09:06 sztem viszont beteg kicsit
2010. jún. 21. 13:12
 53/61 anonim válasza:
Nos, 09.06-os vagyok. 36 éves, boldog feleség és családanya. Egészséges lelkileg, szociálisan és testileg. Odavagyok a férjemért, imádom minden porcikáját, és örülök, hogy nem gyalogolt át rajtam és rajta a próbababák nagy selejtje. Nem szedtem össze mindenféle nemi szart, nem lettem száz mázsa a fogamzásgátlóktól, mint annyit mai tinilány, nem volt abortuszom, viszont tele voltam barátokkal, életkedvvel, végignevttem a fiatalságom, de a hülye dugós faszikat távoltartottam magamtól, mert vártam a férjem. És itt van, élünk szerelemben, boldogan, egy csodás kislány szülőjeként. Ha ez betegség, nos inkább nem vagyok "egészséges", kedvesem.
2010. jún. 21. 13:19
 54/61 anonim válasza:
... és aki 24 évesen befizet egy k-ra, és úgy csalódik az egészben, az utána végez magával? Avagy szembeköpi magát a tükörben, de többet nem érzi magát "lúzernek", és ha fél év múlva talál egy kedves húsz éves szűz lányt, szemébe mondja, hogy - én olyan "vinör" vagyok, hogy egy örömlánnyal csináltam először !!??
2010. jún. 21. 15:07
 55/61 anonim ***** válasza:
ribancok a legjobbak!!!
2010. jún. 22. 10:42
 56/61 anonim ***** válasza:

jaj istenem, sztem meg sokan eltúlozzák "a nagy első" jelentőségét ..

és ha nem volt jó, akkor mi van ?

majd jó lesz a második meg a harmadik, komolyan nem értem miért paráznak ennyien azon a bizonyos nagy elsőn, de számomra felfoghatatlan

2010. jún. 23. 08:39
 57/61 anonim ***** válasza:
A bénák nem veszítik el, vagy csak nagyon későn. A valóságban akkor veszíted el, amikor felismered, hogy milyen egyszerű is nőhöz jutni. Na persze szükséges de nem feltétlenül elégséges feltétel ehhez az ápoltság, az igényesség, és a normális működésmód!
2010. jún. 24. 21:27
 58/61 anonim ***** válasza:
Mit értünk a 'normális működésmód' kifejezésen?
2010. jún. 25. 15:32
 59/61 anonim ***** válasza:

09:06-nak:

Namostakkor: az a lúzer, akinek nem olyan az élete, mint szeretné, vagy általában nem sikeres, stb, de önhibájából, nem külső behatás, pl. háború, elnyomás, sérülés miatt.

Szóval, aki későn veszti el a szüzességét, vagy akármijét, de akkor azzal, akivel a legjobb, az igazival, az nem lúzer.

Aki nem kefélt sohasem, mert azt gondolta, neki mással érdemesebb foglalkoznia, és fittyet hányni az elvárásokra, "nem adni fel a személyiségét", vagy mert simán nem erre termett, az nem lúzer.

Aki későn szexel először, de 10-20 éve folyamatosan szeretne, és soha nem várt volna egy pillanatot se, ha alkalma lett volna rá, az már lúzer. Pláne, ha az egyetlen elv, hogy mindenhogy jó, csak fizetni nem szabad érte.

Ha valaki sokat kefél, de igénytelenül, az is elronthat valamit, elvesztheti a jobb élményeket. Végül is mondhatjuk rá, hogy vesztes, de legalább próbálta az idejét élvezetesen tölteni.

És bármi mással is állhat lúzerül az ember.

A (04:10)-es 23/F

2010. jún. 26. 01:06
 60/61 anonim válasza:
51%
Hát már megbocsássatok de olyan is létezik, hogy lúzer csaj. Szerintem lúzer pasinak lúzer csaj jut. Enniy a megoldás egyszerű xdxd
2010. jún. 27. 19:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!