A lúzer pasik milyen lányokkal vesztik el szüzességüket, és azt hány éves korukra sikerül?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 19:03
41/61 anonim válasza:
kedves 33/f!
én vagy 10 évvel fiatalabb vagyok, de nem hiszek a tündérmesékben!
nem mindenki találja meg, aki meg 20-on túl is szűz még kevesebb az esélye...
42/61 anonim válasza:
Emberek!!!! Na akkor most elmondom!!!!!!!!!! Én 32 éves koromban vesztettem el a szüzességem de igazából az egész semleges volt a számomra az-az nem volt jelentös,pedig na mondom most a világ megváltozik,ozt a francokat..DIK tetszett a csaj külsöleg meg kivántam is,de nem éreztem azt a barátnő feelinget,csak a csajnak a kapzsiságát hogy 1 kamion f@sz is kevés lenne neki,na akkor most ebben a helyzetben ki szivta meg a legjobban? ÉN !!! Már megbántam nagyon,mert egész életemben nyomot hagy az elsö alkalom,xal inentöl kezdeve nem hiszek a mesében,hogy találni egy normális lányt..itt nem ilyen világban élünk,ha adódik az alkalom és ha nem használod ki akkor lózer-nek tartanak,és hogy te mit érzel az nem számit (a többség szerint) a társadalom börtönébe élünk!!!
43/61 anonim válasza:
Szerintem ez egyszerű.lúzer vagy?keres magadak lúzer nőt enyi meg egy banbi
44/61 anonim válasza:
Kedves 23/f,
Az a negatív forgatókönyv, hogy nem lesz senki. Ezzel is számolni kell. Én kifejezetten örülök, hogy senki nem mászik bele az életembe. Ahogy látom, többnyire szar párkapcsolatok, vagy csak a pénz, gyerek stb. tehát ÉRDEK által összetartott kapcsolatok vannak, azonban az csak betéti társaság, nem család.
45/61 anonim válasza:
Én megmondom őszintén egy 41 éves sráccal vesztettem el 22 évesen és úgy gondolom nem maradtam le semmiről. Azóta is a negyvenes pasik jönnek be, de nem érdekel ki mit mond, hogy így-úgy gyerekől nem ábrándozok. Szerintem ezek a férfiak már érettek, itt már valami megmozdul... 23/L
46/61 anonim válasza:
Csatlakozz a sereghez tedd le a káplárit és hamar rádmásznak a csajok:D
48/61 anonim válasza:
Közismert "lúzerek": Isaac Newton, Nikola Tesla, Lewis Carroll, Jane Austen, Henry Cavendish, Anton Bruckner.(csak azokat említettem, akik majdnem biztos, hogy szüzen haltak meg.)
49/61 anonim válasza:
Először is milyen szó ez, hogy "lúzer"? Még nem is magyar. Ugyanolyan modern, nevetséges divat, mint lúzernek tartani valakit. Valakit aki nem megy tömeggel, aki nem adja fel önmagát, személyiségét, elveit, lelki-erkölcsi tartását csak azért, hogy megfeleljen egy modernt társadalmi sémának. De ha már mindenképp élni akarunk ezzel a szóval, szerintem, az, aki végigkefélte már a fél világot, büszkén hirdeti, hogy már tizenévesen kezdte, vállát veregeti, mert már többtucat skalpot begyűjtött, no, az LÚZER a köbön. Aki ebben a mai álvilágban képes a szűzességét tartani az IGAZINAK, az nem lúzer, hanem ember az állatokkal teli dzsungelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!