A lúzer pasik milyen lányokkal vesztik el szüzességüket, és azt hány éves korukra sikerül?
Erre kész válaszom van!
Ismerek egy ilyen prototípust, lányban. Kövérebb (alacsony,de olyan 80-85 kg), ronda az arca, pattanásos, szőrös, ápolatlan, idétlen, állandóan a középpontban akar lenni, és emiatt is elviselhetetlen természet. Irritáló -ez a jó szó. aki láttán mindenki röhög.
Eddig csak olyan srácokkal láttam (cirka 3 hónapon belül 4-gyel), akikről lerí, h ő az első csajuk. 18-23 közöttiek, nagyon esetlenek. 2-3 hétig járnak vele, megdugják, mert hát gyakorolni a selejten kell, utána még arra sem veszik a fáradtságot, hogy rendesen szakítsanak vele, levegőnek nézik, majd élik tovább az életüket. ő láthatóan nem zavartatja magát, még aznap új kezdővel villog az utcán...
Szerintem hülyeség ez a lúzer aki még szűz dolog. Nem vagyok se hívű, se álszent, se nem tudom én milyen jajj de jó erkölcsű lányka de nekem igenis fontos, hogy nagyon szeressem azt a fiút akinek odaadom magam. Igazából még nem voltam sokszor szerelmes csak egyszer igazán de vele végül nem működött a dolog. Nem hiszem, hogy ez miatt lemaradtam volna valamiről és most fel kéne csípnem valakit azért, hogy megk*rjon.
Reménytelenül romantikus vagyok, de csak akkor feküdnék le valakivel, hogyha szeretném teljes szívemből és tényleg tudnám, hogy hosszútávra tervezünk.
L/18
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:39
Ha ilyen okos vagy, akkor olvasd el, mit írt a 65%-os!
Amúgy sz*r lehet, hogy még csak nem is szeretkeztél (!) senkivel.
Ebből kifolyólag megértem, hogy miért hitegeted magad azzal, hogy az a helyes, ha az ember élete során egy partnerrel fekszik le...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!