A lúzer pasik milyen lányokkal vesztik el szüzességüket, és azt hány éves korukra sikerül?
Miért gondolja azt bárki is, hogy a szüzesség szégyen?
25 feletti srácnál kellemetlen lehet, de ott se szégyen, nem mindenki száll p***ról p***ra:D már elnézést:D
Nők/csajok esetén pedig alapból totál ostobaság ez a kérdés.
Főleg manapság, amikor az ismerkedés-lefekvés idő helyenként már 2 órára redukálódik:P XD
Szerintem inkább ez egy értékelendő tulajdonság, főleg nőknél.
előző vagyok:D
A szüzek nem lúzerek. Szerintem addig van idejük elveszteni, amíg élnek. De ez nem jelenti azt, hogy ölbe tett kézzel várják a sült galambot, hogy a szájukba repüljön. Aki lúzernek mondja őket, az egy f@szkalap.
20/f
"Szerintem addig van idejük elveszteni, amíg élnek."
Azért 35-40 után már eléggé megcsappannak az esélyek, és ott van még hátra +40 év életre :( amikor már csak nézheted a többi fiatalt.
Na de nem is ez, hanem az a benyomásom, hogy a tizenéves szexuális kapcsolatok pótolhatatlanok 20-onévesek által. Lécci cáfoljatok meg, ha tudtok.
23/F/szűz
Én speciel felvállalom, hogy lúzer vagyok, az életemnek a tanulmányokon kívül a legtöbb mozzanata vesztés volt. Csajozás terén pedig tehetetlenség. A legtöbb embernek nem vagyok jó társaság.
Válasz: én beidőzítek egy prostit a 24 éves koromra.
20:22-nek és a két utolsó srácnak. Nem kell félni, nekünk is lesz majd valaki-aki nem lesz 'akárki'.
33/f
"23/F/szűz
Én speciel felvállalom, hogy lúzer vagyok, az életemnek a tanulmányokon kívül a legtöbb mozzanata vesztés volt. Csajozás terén pedig tehetetlenség. A legtöbb embernek nem vagyok jó társaság."
Az én helyzetem is hasonló, 33/f/szűz, előző vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!