Szerintetek átlagosan hány éves korukban vesztik el a szüzességüket a mai tinik?
Én még szűz vagyok, de szerintem átlagosan 15-16 éves korukban. :D hallás alapján...
15/L
tinik:
- Emos tinik : akkor ha létezik a sátán és feljön , hogy megb@ssza őket ha nem jön fel akkor soha!
- Justine biber, meg SP rajongós meg megasztár bu*is tinik: soha, vagy akkor ha ezek srácok egyike összejön velük
- Rocker típusú , talpig feketébe öltözöttek: már 10 évesen, egy befüvezett társaságban, gitározás mellett.
- Informatikusok, kockák: majd akkor ha a WOW bol valamelyik karakter életre kel
- divatb*zi tinik: itt 2 részre tagolódik a fiúk és a lányok.
fiúk: majd talán 20 évesen
lányok: 15-16 évesen egy jóképű 18-20 éves 10 millás audival rendelkező apuci kisfiával!
- Mulya trípusú tinik: majd ha megsajnálja őket valaki
Ésssss végül az átlag aki viszonylag normálisan néz ki, nem divatb*zi, nem Emos, nem rocker, nem Sp rajongó, nem megasztáros hülye, na itt a lányok olyan 15-18 a fiúk 17-18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!