Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lúzer pasik milyen lányokkal...

A lúzer pasik milyen lányokkal vesztik el szüzességüket, és azt hány éves korukra sikerül?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 19:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
40%

na akkor bevállalhattad volna a korodat

és amúgy milyen nagy igényekre gondolsz ? ne viccelj, nemá a kiscsaj irányítson, légy férfi, aztán hajrá, legtöbbnek nem kell kétszer mondani (éreztetni), bármennyire is képmutatóak

2010. jún. 12. 19:31
 12/61 anonim ***** válasza:
32%

"A kérdező kommentje:

Ha nem volnának a nőknek nagy igényei nem lennének ilyen kérdések és köztük ez a kérdés sem."

Ugyan, ugyan. Ez egyszerűen az evolúció tárgyköre, konkrétan a természetes szelekció. Hogy hivatalosan is megfogalmazzam: az erősebb kutya b@szik (és itt az erő mindenféle erényit is jelent). Nincs is ezzel semmi baj, sőt, a természet kicsit engedékenyebb is lett (mondjuk a nők f@szhiányának köszönhetően): még a lúzerek is kapnak p*nát. Ezért rohangál ennyi mentális hulladék.

2010. jún. 12. 19:34
 13/61 anonim ***** válasza:
75%

Ha tisztában vagy a külsőddel, kihozod a testedből az elérhető maximumot és e mellé magabiztos vagy (nem nyomulós, hanem magabiztos), akkor már a csajok nagy részének tökéletesen megfelelsz.

Adj magadra, nem várhatod el a csajoktól, hogy egy olyan srácra bukjanak, akiből sugárzik, hogy lenézi magát. (akár jogos, akár nem)

Nem kell ahhoz Brad Pitt-nek születni, hogy legyen csajod... Elvégre is nem minden csaj Angelina Jolie, vagy Jennifer Aniston.

(Az előző, jajgató hozzászóló voltam.)

2010. jún. 12. 19:36
 14/61 anonim ***** válasza:
57%
A nők a pénzre buknak. Ha veszel nekik valamit, megbolondulnak.
2010. jún. 12. 20:11
 15/61 anonim ***** válasza:
34%
Marok Marival, az ötcombú asszonnyal!
2010. jún. 12. 20:19
 16/61 anonim ***** válasza:
68%

A lányok Brad Pitt-et szeretik?

Talán nem is olyan nehéz úgy kinézni:

[link]

Viccet félretéve, 23 éves szűz fiú vagyok, és szerintem ez mindegy. Egy komoly kapcsolatra van szükségem, nem pedig csak a testiségre. Többségnek az kell, hogy kiélje magát szexuális téren minél több partnerrel vagy nem tudom.

Nem is értem mi büszkeség van abban ha valakinek a farka már több lányban benne volt. Az meg számomra undorító, ha egy lány több férfi által is meg lett már kúrva.

Számomra az is visszataszító, ha egyáltalán egy nőben valaha járt is már egy vagy több farok. Persze tudom, mai világban már meg kell barátkozni ezzel a tényezővel és el kell fogadni, mert pár nő pórul jár a csak dugásra menő férfiakkal.

Tudom, hogy emiatt régimódi vagyok, de ha egy lány már nem szűz, és nem azzal él akivel elvesztette a szüzességét, vagy több partnere is volt, akkor ez a legnagyobb szégyen egy lány számára.

Nos mindegy, nőkben és férfiakban egyaránt benne van a hiba manapság.

2010. jún. 12. 20:22
 17/61 anonim ***** válasza:
46%

úr isten utolsó, te nagyon beteg vagy

de figyelj, eg ykis racionalitás akkor:

szted az jobb ha szépen vársz az úgymond hű de megfelelőre aztán minden okés csak az ágyban derül majd ki hogy hoppá mégse stimmel semmi köztetek.

na ilyenkor mi a helyzet?

nem jobb ha mindketten már tapasztaltan mentek bele egy komolyabb kapcsolatba ?

soha nem értettem az ilyen gondolkodást, mivel egyszerűen logikátlan, de egy elég garantált út a váláshoz

2010. jún. 12. 21:04
 18/61 anonim ***** válasza:
57%

20:22: én is így gondolkodok.

az előttem szóló sztem egy könnyűvérű lányka lehetett, vagy egy divatmajom!

2010. jún. 12. 21:27
 19/61 anonim ***** válasza:
80%

Köszönöm szépen a megtisztelő bókot, hogy betegnek szólítottál.

A mai felfogás szerint igazad van, és talán ez is az elfogadott amit te mondasz, hogy úgy a jobb ha valaki már tapasztalt.

Én mégis azt, mondom, hogy szexben ennek mégse kellene büszkeségnek lennie, de főleg nem egy nő számára, ha már többen megfarkalták.

Az élvezetek hajszolása miatt fajultak ide a dolgok, sok férfiben hiányzik a tisztelet a nők iránt. De a nőket egy részét se kell félteni, együtt romlottak meg a férfiakkal ők is.

Ezért megy ma az ami megy, önmagát gerjesztő folyamat indult, aminek a levét azok isszák meg akik normális partnerra vágynak.

Magamat nem sajnáltatom, hogy szűz vagyok, de az viszont nagyon felháborít, ahogy néhány férfi pofátlanul kihasználja a nőket. Persze nőkből vannak ribancosabbak is, de ők meg is érdemlik, amit csinálnak velük.

2010. jún. 12. 21:29
 20/61 anonim ***** válasza:
58%

A "majom" bókot és köszönöm szépen, meg azt is hogy lány vagyok, pedig leírtam hogy fiú vagyok de mindegy.

Lehet engem nem szeretni, azért amit írtam, de ezeket az én meglátásom szerint írtam.

Szerencsére azért nem annyira siralmas a helyzet, fiúkból és lányokból is vannak sokan akikben meg van még a tisztelet a másik nem iránt.

2010. jún. 12. 21:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!