Engedjem a 15 éves fiamnak, hogy ottaludjon a barátnőjénél?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 17:21
31/35 anonim válasza:
Biztosan nem ezen múlik. Ahogy valaki mondta, ha nem engeded, elmegy. Ha megengeded neki, hogy őszinte legyen akkor az is lesz. Beszélj vele úgy mint egy felnőttel, szerintem sokkal jobb kapcsolatotok lesz. Ez, hogy semmi keresnivalója, csak elrontja az életét, ez akkora hülyeség, amekkorát rég hallottam. Ne haragudj, de ez nem befolyásol sok mindent. Ha egy értelmes emberről beszélünk(így gondolom) akkor semmi probléma nem lesz. Már nem olyan az élet mint 20 vagy 30 éve és szerintem valamilyen szinten alkalmazkodni kell. Szerintem teljesen normális dolog, hogy jól érzi magát a barátnőjével legyen az akárhogy.(Egy tizenöt éves el tudja dönteni ezt a dolgot)
32/35 anonim válasza:
Engedd el. Legalább tudod hogy hol van.
33/35 anonim válasza:
jah mibaja lenne egy jó dugástol ? :O
anyuka tessék elengedni xD
34/35 anonim válasza:
Jól tetted, és ez egy plusz pont a gyerek szemében!(mármint az, hogy laza vagy!):)
35/35 anonim válasza:
Csak aztán nehogy nagymamának szólítson másnap XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!